برگزاری سیمینار برای کارمندان اداری برخی مکاتب در ولایت پکتیکا

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۱:۷
dsf

ریاست معارف ولایت پکتیکا، به هدف ارتقای ظرفیت‌های مسلکی کارمندان بخش های اداری برای ۱۲۲ تن آمرین، مدیران و کارمندان اداری مکاتب در چهار ولسوالی (ارگون، سروبی، برمل و شکین) آن ولایت سیمینار یک روزه را در رابطه به مکتوب نویسی برگزار کرد.

به گفته مسئولان؛ در این سیمینار در مورد اصول و شکل مکتوب‌نویسی و سایر مراسلات رسمی، انواع و اهداف اسناد اداری، ترتیب مکاتیب، نحوه نوشتن مضمون، امضای اصولی، روش ثبت و آرشیف مکاتیب، اهمیت ارتباطات و نگارش معیاری اسناد، معلومات همه‌جانبه ارائه شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۱:۵۲
Background image

چهل‌وسومین دور امتحانات تثبیت سویه از م.جاهدین اخذ شد

ریاست تعلیمات اساسی و ثانوی وزارت معارف، بر بنیاد طرزالعمل خویش، به منظور فراهم‌سازی تسهیلات آموزشی برای م.جاهدین ا.مارت اسلامی افغانستان و شامل‌ساختن آنان در مکاتب رسمی، امتحان تثبیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۱:۴۱
Background image

برگزاری سیمینار میتودیکی برای ۷۳ تن از معلمین مکاتب یکی از ولسوالی های ولایت هلمند

سیمینار سه‌روزه‌ آموزشی «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۷۳ تن از معلمین آمریت معارف ولسوالی مارجه ولایت هلمند، به همکاری یک مؤسسه همکار، توسط اعضای علمی انکشاف مسلکی برگزار شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۱:۲۸
Background image

برگزاری برنامه های ظرفیت سازی برای بیش از ۱۰۰۰ تن از معلمان در ۶ ولایت کشور

از سوی وزارت معارف، به شمول شهر و ولایت کابل در ولایت های ارزگان، زابل، سرپل، کندهار و لغمان، سیمینارها و ورکشاپ‌های آموزشی سه، چهار و شش روزهٔ برای بیش از ۱۰۰۰ تن معلمان و اعضای علمی. . .

بازگشت به اخبار