تهداب گذاری ساختمان یک‌باب مکتب در ولایت دایکندی

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۲:۲۷
34e

سنگ بنای تعمیر لیسه مملوق در مربوطات ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی که قرار است با هزینه ۲ میلیون افغانی روی قطعه زمینی به مساحت ۲.۵ جریب که از سوی اهالی آن ولسوالی برای اعمار لیسه یاد شده وقف گردیده است، با حضور الحاج مولوی رحمت الله قندیلی رئیس معارف ولایت دایکندی، مسئولین معارف، مقامات محلی، علماء و بزرگان آن ولسوالی، به زمین گذاشته شد.
 در نظر است لیسه متذکره با داشتن ۸ صنف درسی و ۴ اتاق اداری به مصرف ابتدائی ۶۰۰ هزار افغانی از مساعدت های مردمی اعمار شود و جهت تکمیل کار ساختمانی آن اهالی وعده کمک مالی بیشتر را سپرده اند.
رهبری وزارت معارف از مساعدت های مادی و معنوی مردم کشور و بالاخص مردم معارف پرور ولایت دایکندی در راستای بسط و توسعه نهاد های تعلیمی در آن ولایت به نیکویی یاد کرده و از آن قدردانی می کند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۱:۱۰
Background image

برگزاری نشست ارتقای ظرفیت برای معلمان در ولایت بامیان

نشست شش‌روزه تحت عنوان «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۹۳ تن معلمان به صورت جداگانه و هم زمان  در ولسوالی‌ پنجاب( برای ۴۳ تن معلم) و یکاولنگ(برای ۵۰ تن معلم) ولایت بامیان آغاز شد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۵:۴۰
Background image

طی سه ماه اول امسال نزدیک به ۴ میلیون افغانی با معارف ولایت بامیان مساعدت شده است

طبق گزارشات ریاست معارف ولایت بامیان؛ در ربع اول سال ۱۴۰۵ خورشیدی؛ به ارزش مجموعی ۳ میلیون و ۷۵۲ هزار و۳۵۰ افغانی، با شماری از مراکز تعلیمی در مرکز و ولسوالی‌های آن ولایت مساعدت مالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۵:۳۷
Background image

به تعداد ۷۰۰ بسته قرطاسیه برای مکاتب ولایت زابل کمک شد

به تعداد ۷۰۰ بسته قرطاسیه به ارزش مجموعی ۴ میلیون و ۵۴ هزار و ۴۰۰ افغانی از سوی یک نهاد همکار، با ریاست معارف ولایت زابل مساعدت شد.
مسوولان معارف آن ولایت، ضمن قدردانی از حمایت‌های مادی. . .

بازگشت به اخبار