توزیع ۲۰ عدد تبلیت گلکسی برای اعضای انکشاف مسلکی معلمین ولایت پروان

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۵:۵۳
24

به تعداد ۲۰ عدد تبلیت نوع گلکسی به هدف ارتقای هرچه بیشتر سطح تدریسی معلمین برای اعضای انکشاف مسلکی معلمین ولایت پروان توزیع گردید.

محترم مولوی سید محمد فیضی، رئیس معارف ولایت پروان در مراسم توزیع تبلیت های متذکره، طی صحبتی، از اعضای انکشاف مسلکی معلمین خواست تا از آن تبلیت‌ها در جهت بلند بردن امور یومیه خویش استفاده موثر و مفید نمایند.

هم چنان موصوف از استفاده شخصی تبلیت ها و در امور غیر رسمی جدا تاکید ورزید و آن را خلاف اصول اداره خواند.

اعضای انکشاف مسلکی معلمین نیز با ابراز و اظهار تشکری از رهبری وزارت معارف و نهاد همکار شان بابت توزیع وسایل مذکور؛ تعهد سپردند که از آنها فقد در امور رسمی و جهت انکشاف هرچه بیشتر معارف در ان ولایت استفاده خواهند کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۱:۳۵
Background image

اطلاعیه تصمیم اعطای قرارداد (وزارت معارف)

 وزارت معارف در نظر دارد تا قرارداد پروژه تهيه و خريدارى ۵۷ قلم مواد خام جهت توليد ميز و چوکی ضرورت رياست خدمات، بابت سال مالى ۱۴۰۵، به قيمت مجموعى مبلغ ۱۴ ميليون و ۳۳۸ هزار و ۹۲۰. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

مساعدت مواد کمک درسی با ریاست معارف ولایت پنجشیر

به تعداد ۱۰۰ بسته مواد کمک درسی معلمان به ارزش مجموعی ۶۷۱ هزار و ۲۷۵ افغانی، از سوی یک نهاد همکار با ریاست معارف ولایت پنجشیر مساعدت گردید.
این مساعدت در راستای حمایت از روند آموزش و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۵۷
Background image

به ۲۰۰ شاگرد یتیم و نیازمند در ولایت لوگر مواد درسی توزیع گردید

 برای ۲۰۰ تن از شاگردان یتیم و نیازمند لیسه حصارک در مرکز ولایت لوگر مواد درسی توزیع شد.
این کمک از سوی یک نهاد خیریه فراهم شده بود که هدف آن حمایت از شاگردان نیازمند و یتیم و تشویق. . .

بازگشت به اخبار