خلاصهٔ از فعالیت‌ها و دستاورد‌های آمریت محافظت و مصئونیت وزارت معارف در شش ماه اول سال جاری

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۴:۲۰
زبذرظظطزر

آمریت محافظت و مصئونیت وزارت معارف مطابق به طرزالعمل و در روشنی وظایف و مسئولیت‌ های قانونی خویش در شش ماه گذشته فعالیت‌ های متنوعی را در بخش ‌های امنیتی، اجتماعی، هماهنگی با ارگان‌ های امنیتی، شوراهای مکاتب، آگاهی ‌دهی از خطرات ماین و رسیدگی به وقایع مکاتب در مرکز و ولایات انجام داده است.
شرح:
۱)    فعالیت ‌های بخش آگاهی‌ دهی از خطرات ماین:
•    برگزاری برنامه‌های آگاهی‌ دهی از خطرات ماین برای (۹۵۴۴۸) تن متعلمان، معلمان، کارمندان و ملازمان در سراسر کشور.
•    ایجاد ۲۴ کمیته آگاهی‌دهی از خطرات ماین در مکاتب با اشتراک معلیمن دوره‌دیده در سراسر کشور.
•    توزیع ۱۵۰ قطعه کارت تماس عاجل از دریافت ماین در مکاتب.
•    توزیع ۵۵۰ بروشور تصاویر ماین جهت آگاهی برای شاگردان.
•    جلوگیری از ۴ مورد وقوع انفجار ماین در مکاتب مرکز و ولایات.
•    تأمین ارتباط  و همکاری با ۴ مؤسسه ماین پاکی و نیز خنثی سازی و انتقال ماین و مهمات.

۲)     فعالیت‌های شوراهای مکاتب:
•    جلب همکاری جامعه محلی، شوراهای مکاتب، مساجد و مؤسسات همکار در توسعه تعلیم و تربیه و تأمین مصئونیت (از جمله در طول شش ماه گذشته مبلغ مجموعی ۲۸ میلیون و ۱۴۱ هزار و ۳۰۱ افغانی پول نقد غرض خریداری اجناس، سیستم برق خورشیدی، حفر چاه‌های عمیق، اعمار صنوف درسی و سایر ضروریات مکاتب و همچنان به مساحت ۷۷۵ متر مربع زمین به ارزش ۱۴ میلیون و ۴۳۶ هزار افغانی به مکاتب اهدا گردیده است)

۳)    فعالیت‌های محافظتی در قسمت جلوگیری از غضب اموال وزارت معارف.
•    بازپس گیری بلاک های غصب شده تهیه مسکن از غاصبین در هماهنگی با ارگانهای امنیتی کشور و افراز پوسته محافظتی در محل برای جلوگیری از غصب دوباره.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

وقف قطعه زمینی به ارزش ۶۰۰ هزار افغانی برای یک مکتب در ولایت کندز

یک قطعه زمین به ارزش ۶۰۰ هزار افغانی برای مکتب ابتدائیه شهید مولوی نجم الدین در ولسوالی چهاردره ولایت کندز از طرف مردم دین دوست و معارف دوست این محل اهدا شده است.
الحاج مولوی لعل جان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۰
Background image

آغاز کار اعمار ساختمان‌های جدید برای شماری از مکاتب ولایت غور به هزینه بیش از ۴ میلیون افغانی

طی شش‌ماه نخست سال جاری خورشیدی، کار ساخت تعمیرات جدید برای ۱۲ باب مکتب به حمایت مالی مردم معارف‌دوست ولایت غور به هزینۀ مجموعی ۴ میلیون و ۴۷۰ هزار افغانی در سطح مرکز و ولسوالی‌های آن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۳۹
Background image

برای منسوبان هسته مرکزی وزارت معارف، نشست علمی، اصلاحی و آموزشی برگزار شد

به ابتکار هیئت مرکزی تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی عن‌المنکر و ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، برای منسوبان هسته مرکزی این وزارت، نشست علمی، اصلاحی و آموزشی برگزار شد.
در آغاز، محترم. . .

بازگشت به اخبار