دسترسی ۴۵۰۰ دانش آموز به تعمیر مکتب

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۲ - ۱۲:۲۱
۴۵۰۰ زده کوونکي د زده کړو خوندي چاپيريال څخه برخمن شول

وزارت معارف، کابل: کار ساختمان مکتب لیسه عبدالقهار عاصی درمربوطات ناحیه ۱۵ شهر کابل اخیراً تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.

تعمیر مذکور در دو طبقه به صورت پخته و اساسی اعمار گردیده که دارای ۲۴ صنف درسی با تمام ضروریات و تجهیزات آن می باشد.

هزینه مجموعی ساخت تعمیر لیسه مذکور ۱۸ میلیون و ۱۲۱ هزار و ۳۴۲ افغانی بوده که از سوی وزارت شهرسازی و اراضی و کشور هندوستان تمویل گردیده است.

دوکتور ضمیر گوارا رییس معارف شهر کابل حین افتتاح مکتب یاد شده از نهادهای تمویل کننده، از جمله وزارت شهرسازی و اراضی قدردانی نموده و از دانش آموزان خواست تا در جهت نگهداری تعمیر مکتب و همچنان وسایل درسی آن نهایت توجه داشته باشند.

شایان ذکر است که با ساخت مکتب متذکره محیط سالم تدریسی برای ۴۵۰۰ تن دانش آموز دختر و پسر مهیا گردیده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۲۵
Background image

عزیمت رئیس تشکیل وزارت معارف به ولایت بدخشان

محترم مفتی عبدالحلیم حلیمی، رئیس تشکیل وزارت معارف که به هدف پاره ی از امور رسمی به ولایت بدخشان عزیمت کرده است نخست با محترم الحاج مولوی نصرت الله فیضانی، رئیس معارف آن ولایت دیدار و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۲۲
Background image

در ولایت غزنی به مصرف حدود یک میلیون افغانی یک مدرسه دینی اعمار می شود

سنگ تهداب مدرسه بدرالشهدا در قریه خاربلاق ولسوالی قره‌باغ ولایت غزنی با حضور مسوولان معارف و باشندگان محل گذاشته شد.
این مدرسه با همکاری مالی مردم منطقه در زمینی به مساحت ۳جریب اعمار می. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۱۰
Background image

اغاز کار ساخت صنف‌های درسی و کتابخانه برای یک مدرسه دینی در ولایت پکتیکا

کار ساخت اتاق‌های درسی و یک باب کتابخانه برای مدرسه دینی «فیض المدارس حمیدیه» در ولسوالی بکخیل ولایت پکتیکا، به ارزش ۳۵۰ هزار افغانی به همکاری مالی مردم محل آغاز شده است.
محترم مولوی. . .

بازگشت به اخبار