دیدار معینان تعلیم و تربیه و تعلیمات اسلامی وزارت معارف با معاون امور تخنیکی و مسلکی

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۵ - ۱۰:۱۱
نت

الحاج مولوی سخاءالله سعید معین تعلیم و تربیه و الحاج مولوی کرامت الله آخندزاده معینان وزارت معارف با مولوی غلام سعید احساس معاون امور تخنیکی و مسلکی دیدار نموده و پیرامون تثبیت سویه علمی آن عده م/ جاهدین صحبت نمودند که هم کنون در مراکز تعلیمی آن اداره مصروف آموزش می باشند. در آغاز معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف در قبال پروسه تثبیت سویه علمی م/جاهدین ا. اسلامی معلومات مفصل ارائه داشته، تصریح کرد که همین حال ثبت نام و خانه پری فورم های شمولیت آن ها به هدف تکمیلی تعلیمات شان در مرکز و ولایات جریان دارد که قرار است از آن ها امتحان اخذ گردد. در ادامه معین تعلیم و تربیه این وزارت نیز در پیوند به موضوع صحبت نموده و در این راستا وعده هرگونه همکاری را به جانب مقابل سپرد. در خاتمه معاون امور تخنیکی و مسلکی از همکاری وزارت معارف اظهار قدردانی نموده و مجلس با اتخاذ یک سلسله تصامیم پایان یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۴ - ۱۲:۵۳
Background image

نشست با شکوه به مناسبت نزول پربرکت قرآن عظیم الشان در وزارت معارف

اینک از سوی معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف، مراسم با شکوهی به مناسبت نزول مبارک قرآنکریم دایر گردید.
در مراسم مذکور که علاوه از مولوی عبدالرزاق صدیق رئیس مدارس و دارالحفاظ های معینیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱/۴ - ۱۲:۵۰
Background image

فشرده چند خبر از معارف مرکز و ولایات

- شهر کابل:

سیمینار یک روزه ارتقاء مهارت های عملی سازی پلان‌های عملیاتی به همکاری ریاست پلان و پالیسی وزارت معارف از سوی ریاست معارف شهر برای مدیران هسته مرکزی و حوزه های تعلیمی شانزده. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳ - ۱۲:۵۴
Background image

اعمار دیوار احاطوی یک باب مکتب به ارزش بیش از ۲.۵ میلیون افغانی در ولایت میدان‌وردگ

به گفته مولوی محمد عثمان حریت رئیس معارف ولایت میدان وردگ: در جریان سال پار خورشیدی از طرف باشندگان ولسوالی جغتو ولایت یاد شده با لیسه غازی محمد جان خان آن ولسوالی به ارزش مجموعی ۲. . .

بازگشت به اخبار