رئیس جدید دفتر مقام وزارت معارف معرفی شد

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۱۴:۳۸
45

محترم شیخ محمد طارق طاووس در مراسمی، از جانب محترم الحاج مولوی سخاءالله سعید معین تعلیم و تربیه و کفیل وزارت معارف رسما به مسئولان و کارمندان وزارت معارف معرفی شد.

در مراسم معرفی رئیس جدید دفتر مقام وزارت معارف، محترم الحاج مولوی صبغت الله وصیل معین مالی و اداری و برخی از روئسای مرکزی این وزارت نیز حضور داشتند.

در نخست محترم معین تعلیم و تربیه و کفیل این وزارت از خدمات و تلاش های محترم الحاج مولوی شهاب الدبن ثاقب به نیکویی یاد کرده و برای محترم طارق طاووس رئیس جدید دفتر مقام وزارت معارف خواهان توفیقات مزید شد و از کارمندان خواست تا در زمینه انجام امور با محترم رئیس جدید دفتر همکاری نمایند.

متعاقبا محترم الحاج مولوی شهاب الدین ثاقب رئیس پشین دفتر مقام وزارت معارف در محوریت اطاعت از آمرین، اهمیت نظم، انضباط و اصول اداره صحبت های مفصل نموده از کارمندان تقاضا نمود تا با رئیس جدید دفتر صمیمانه کار کرده و در اجرای امور وفادار باشند و هکذا از رئیس جدید دفتر نیز خواست تا با همکاران شفقت داشته باشد.

بالنوبه محترم رئیس جدید دفتر مقام این وزارت در سخنانی تعهد نمود، مسئولیتی که از طرف مقام عالی رهبری ا. ا. افغانستان به وی سپرده شده،اطاعت می نماید.

موصوف تاکید کرد که در پرتو توانمندی ها و تجربیات کاری خویش در زمینه تنظیم و پیشرفت امور وزارت معارف به اخلاص کار می کند.

مراسم با دعائیه از طرف محترم الحاج مولوی صبغت الله وصیل معین مالی و اداری وزارت معارف پایان یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۱:۵۲
Background image

چهل‌وسومین دور امتحانات تثبیت سویه از م.جاهدین اخذ شد

ریاست تعلیمات اساسی و ثانوی وزارت معارف، بر بنیاد طرزالعمل خویش، به منظور فراهم‌سازی تسهیلات آموزشی برای م.جاهدین ا.مارت اسلامی افغانستان و شامل‌ساختن آنان در مکاتب رسمی، امتحان تثبیت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۱:۴۱
Background image

برگزاری سیمینار میتودیکی برای ۷۳ تن از معلمین مکاتب یکی از ولسوالی های ولایت هلمند

سیمینار سه‌روزه‌ آموزشی «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۷۳ تن از معلمین آمریت معارف ولسوالی مارجه ولایت هلمند، به همکاری یک مؤسسه همکار، توسط اعضای علمی انکشاف مسلکی برگزار شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۱:۲۸
Background image

برگزاری برنامه های ظرفیت سازی برای بیش از ۱۰۰۰ تن از معلمان در ۶ ولایت کشور

از سوی وزارت معارف، به شمول شهر و ولایت کابل در ولایت های ارزگان، زابل، سرپل، کندهار و لغمان، سیمینارها و ورکشاپ‌های آموزشی سه، چهار و شش روزهٔ برای بیش از ۱۰۰۰ تن معلمان و اعضای علمی. . .

بازگشت به اخبار