راه انداری کارگاه علمی برای ۱۴۶تن معلمان و مسوولان مکاتب در ولسوالی ارگوی ولایت بدخشان

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۲:۱۶
16

کارگاه شش‌ روزه «ترویج آموزش یادگیرنده‌ محور» برای ۱۴۶ تن آمران، معلمان و اعضای شورای تعلیمی مکاتب در ولسوالی ارگوی ولایت بدخشان آغازشد.
هدف از برگزاری این برنامه آشنایی بیشتر معلمان به شیوه های موثر و معیاری تدربس و ارتقای ظرفیت های تدریسی و اداری مسوولان مکاتب مذکور می باشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۰:۳۴
Background image

برگزاری نشست رهنمودی برای معتمدان آمریت های معارف در ولایت هلمند

برای معتمدان آمریت‌های معارف ۱۸ ولسوالی ولایت هلمند، نشست یک روزه رهنمودی برگزارشد.
به گفته مسوولان معارف ولایت هلمند، در این مجلس برای شاملان رهنمود ها و معلومات مستند در مورد ثبت منظم. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۰:۲۱
Background image

نزدیک به ۲۰ هزار جلد کتاب درسی با مکاتب ولایت فاریاب مساعدت صورت گرفت

به تعداد ۱۸۳۰ جلد کتب درسی صنوف اول الی پنجم از سوی یک نهاد همکار با ریاست معارف ولایت فاریاب مساعدت شد که ارزش مجموعی آن حدود ۶۶ هزار و ۷۷۰ افغانی می باشد و قرار است برای مکاتب آن. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۹:۴۱
Background image

نزدیک به ۴ هزار بسته مواد ممد درسی با ریاست معارف ولایت کاپیسا کمک شد

به تعداد ۳۹۲۷ بسته قرطاسیه و مواد ممد درسی به ارزش مجموعی ۳ میلیون و ۴۷ هزار و ۲۰۹ افغانی از سوی یک نهاد همکار با معارف، به ریاست معارف ولایت کاپیسا مساعدت شد که شامل بکس های مکتبی،. . .

بازگشت به اخبار