سرپرست وزارت معارف با والی ارزگان دیدار کرد

media-moe
دوشنبه ۱۳۹۹/۴/۲۳ - ۱۷:۱۲
د پوهنې وزارت سرپرستې د ارزګان له والي سره ولیدل

وزارت معارف، کابل: محترمه رنگینه حمیدی، سرپرست وزارت معارف با محترم محمد شفیق اسدالله سعید، والی ارزگان در مقر وزارت معارف دیدار نمود.

در این دیدار، والی ارزگان در مورد اصلاحات، پیشرفت‌ها و مشکلات معارف این ولایت به ویژه کمبود کتاب‌درسی، اعمار مکتب، کمبود معلمین، اخذ امتحان و تصدیق اسناد شاگردان مدارس دینی و برخی از موضوعات اداری دیگر صحبت نمود.

سرپرست وزارت معارف، از تلاش‌های والی ارزگان در خصوص اصلاحات و پیشرفت‌ها در عرصه معارف در این ولایت سپاس‌گزاری نموده، بیان کرد که متأسفانه هنوزهم مشکلات و موانع زیادی سد راه معارف ولایت ارزگان است اما وزارت معارف برای حل چالش‌های تعلیم و تربیه در مناطق محروم و به ویژه ولایت ارزگان توجه خاص دارد.

وی آموزش و پرورش را حق مسلم همه دانسته تأکید کرد که وزارت معارف برای فراهم کردن زمینه‌ی تعلیم و تربیه بهتر برای همه و به خصوص برای دختران و حضور زنان در ادارات دولتی به صورت جدی کار نموده و حمایت مسوولان محلی، مردم و علمای کرام در این راستا بیشتر از پیش ضروری است.

والی ارزگان ضمن قدردانی از توجه و تعهد رهبری وزارت معارف، وعده نمود که در تمامی بخش‌ها به ویژه در بخش تعلیم و تربیه و تقویت حضور زنان در ادارات دولتی با وزارت معارف آماده هرنوع همکاری است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۹
Background image

ارسال تابلیت های کلورین به ریاست معارف ولایت پکتیکا

وزارت معارف به تعداد ۱ میلیون و ۷۰۰ عدد قرص های کلورین را به‌منظور تصفیه و پاک‌سازی آب های آشامیدنی برای شاگردان، به ریاست معارف ولایت پکتیکا تسلیم داد تا شاگردان از بیماری‌هایی که در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۷
Background image

اعلان رقابت آزاد بیش از ۴۰۰ بست خالی معلمان در ولایت پکتیکا

ریاست معارف ولایت پکتیکا به تعداد (۴۲۸) بست خالی معلمی مکاتب مرکز و ولسوالی‌های خویش را به اعلان سپرد.
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس معارف ولایت مذکورمی گوید که تکمیل بست‌های خالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۲
Background image

ترمیم ۷۸ پایه میز و چوکی یک باب مکتب در شهر کابل

به تعداد ۷۸ پایه میز و چوکی غیر فعال در لیسه عالی ابراهیم خلیل‌الله شهر کابل، به هزینه ۲۳ هزار و ۴۰۰ افغانی از بودیجه معارف ترمیم ومورد استفاده شاگردان قرار گرفت.
به گفته مسوولان ریاست. . .

بازگشت به اخبار