سفر سرپرست وزارت معارف به ولایت پکتیکا

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۴ - ۱۰:۵
adfs

در ادامه سفر های الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف به هدف ارزیابی وضعیت تعلیمی و ملاقات با مسئولین معارف، علماء و بزرگان ولایات جنوبی کشور، اینک موصوف وارد ولایت پکتیکا شد.

در نشستی که سرپرست وزارت معارف با مولوی عبدالوکیل خالد رئیس، رهبری و کارمندان ریاست معارف، شیخ عبدالقدوس اعظمی رئیس و مسئولین شورای علماء و منورین ولایت پکتیکا داشت، پیرامون پلان ها و پروگرام های انکشافی و توسعوی این وزارت در خصوص تقویه علوم دینی و عصری صحبت نموده در مورد امکانات و تسهیلات تعلیمی ارائه شده از طرف وزارت معارف برای اولاد وطن یاد آوری نمود.

وی تصریح کرد که از حاکمیت ا.اسلامی افغانستان تا اکنون به اثر کمک های مالی تجار ملی، مردم معارف دوست کشور و نهاد های مدد رسان در سراسر کشور به صد ها باب مکتب اعمار شده و افزود که تلاش داریم تا به توسعه مراکز تعلیمی به تمام نقاط کشور مبادرت ورزیم و در این زمینه از هیچ نوع تلاش دریغ نخواهیم کرد.

سپس رئیس و شماری از علمای کرام در سخنانی تشریف آوری سرپرست وزارت معارف را به آن ولایت خوش آمدید گفته و از اینکه رهبری وزارت معارف علی الرغم تمام مصروفیت های وظیفوی خویش به آن ولایت سفر کرده، اظهار خرسندی و قدردانی نمودند.

در ادامه این سخنان، رئیس علمای ولایت پکتیکابرخی مشکلات تعلیمی و تربیتی ولایت مربوطه شان را، از جمله کمبود معلمین مسلکی و افزایش در تشکیل اداری و تدریسی ریاست معارف، نبود تعمیر برای یک تعداد مکاتب که شاگردان مکاتب مذکور در فضای باز مصروف آموزش می باشند،حل مشکلات لیسه علی بابا مرکز آن ولایت، ارتقای شماری مکاتب به متوسطه و لیسه وغیره را مطرح کرده و از رهبری وزارت معارف تقاضا نمود تا در زمینه حل مشکلات یاد شده به مسئولین ذیربط هدایات لازم بسپارند که از طرف سرپرست وزارت معارف وعده داده شد که در صورت ازدیاد بست های مورد نیاز در ساختار تشکیلات این وزارت، حق اولیت به ریاست معارف این ولایت داده خواهد شد.

هکذا سرپرست وزارت معارف و تیم همراه شان در این سفر از یک تعداد مدارس و مکاتب مرکز ولایت پکتیکا، از جمله لیسه نمونوی حضرت بلال( رضی الله عنه) دیدار و با مسئولین، استادان و شاگردان نهاد های متذکره از نزدیک ملاقات و جویای احوال و مشکلات شان گردید و در ضمن آن ها را متوجه مسئولیت های شان نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۴۵
Background image

اشتراک مسوولان و معلمان یکی از ولسوالی‌های ولایت دایکندی در ورکشاپ مسلکی


ورکشاپ سه‌روزه‌ای به هدف بهبود کیفیت آموزشی و تقویت ظرفیت‌های مسلکی در ولسوالی کجران ولایت دایکندی، با حضور مسوولان معارف و جمعی از معلمان و مسوولان مکاتب آن ولسوالی آغاز شد.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۳۹
Background image

ارزیابی سطح تعلیمی حدود  ۱۰۰۰ تن طفل مهاجر عودت کننده در ولایت هرات 

ریاست معارف ولایت هرات، از حدود ۱۰۰۰ تن فرزندان مهاجرانی که تازه به کشور عودت نموده اند، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
محترم مولوی محمد رحمانی، رئیس معارف ولایت هرات، حین نظارت از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۲:۴۳
Background image

دعوتنامه رسانه یی

وزارت معارف در نظردارد تا با حضور رهبری محترم این وزارت و مهمانان عالی رتبه ا.مارت اسلامی افغانستان، ورکشاپ رهنمودی را در پیوند به « اختصاصی سازی امتحان کانکور به اساس رشته بندی » برای. . .

بازگشت به اخبار