سفر هیئت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف به ولایت غزنی 

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۲:۴۳
شسزطظ\

هیئت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف در جریان یک سفر رسمی به ولایت غزنی، جلسه را با رئیس، مسئولان برنامه‌ها، کارمندان ریاست معارف و مدیران مدارس آن ولایت برگزار کرد.
این جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شده، سپس محترم الحاج مولوی میر نصیر احمد حسینی، رئیس معارف ولایت غزنی، ضمن خوشامدگویی به هیئت، در مورد اهمیت اصلاح ظاهر و سیرت صحبت کرد و اطمینان داد که ریاست معارف به تلاش‌های خود در این زمینه ادامه خواهد داد.
در ادامه محترم مولوی بسم الله حسن، معاون ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، به اهمیت مسئولیت‌پذیری اشاره کرد و گفت که از هر فرد در مورد مسئولیتش سوال خواهد شد.
وی علاوه بر ستایش از زحمات معلمان، بر اخلاص و تقوای آن ها در زمینه آموزش دینی و عصری تأکید کرد و گفت که معلمان می‌توانند تغییرات مثبتی در اخلاق، شخصیت و اعتقادات دانش‌آموزان ایجاد کنند. 
وی افزود؛ که توسعه کشور با نقش مسئولانه علما و معلمان مرتبط است.
موصوف با اشاره به حدیث مبارک پیامبر (صلی الله علیه و سلم) که:  «هر کس در دوران فساد امت، یکی از سنت‌های مرا احیا کند، پاداش صد شهید به او داده می‌شود.» 
و هم چنان گفت: هدف اصلی ما، تربیت نسل متعهد، بااخلاق و متدین است که نقشی مؤثر برای دین، ملک و جامعه ایفا کنند.
جلسه با دعای خیر به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۴۲
Background image

دعوت نامه رسانه یی

در پیوند به اخذ امتحان رقابتی ۲۹ بست اداری معارف ولسوالی های ولایت کابل
ریاست معارف ولایت کابل در نظر دارد با نظر داشت سپردن کار به اهل کار، اینک امتحان رقابتی ۲۹ بست خالی اداری معارف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۶
Background image

شروع کار ساختمانی تعمیر جدید برای یک مکتب در ولایت دایکندی

کار ساخت تعمیر جدید لیسه "دهن‌قل ساران" در ولسوالی اشترلی ولایت دایکندی در مساحت ۴ جریب زمین وقف شده از سوی مردم محل آغاز شد.
تعمیر مذکور که قرار است به مصرف ۶ میلیون افغانی به گونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۱
Background image

ترمیم یک مکتب به هزینه بالغ بر۴ میلیون افغانی در شهر کابل

کار بازسازی و ترمیم تعمیر لیسه عالی تاجور سلطانه در شهر کابل، با حمایت مالی یک نهاد همکار و به هزینه مجموعی ۴ میلیون و ۹۳ هزار و ۸۰۶ افغانی اخیرا تکمیل و مجددا به بهره‌ برداری سپرده شد.. . .

بازگشت به اخبار