سیستم آب آشامیدنی برای یکی از مکاتب لوگر فعال شد

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۲:۲۱
214

به منظور تأمین آب آشامیدنی برای پرسونل مکتب عمران‌خېل ولسوالی بره کی‌برک ولایت لوگر، در مکتب مذکور سیستم آب‌رسانی ایجاد و فعال شد.

این سیستم به حمایت مالی دو تن از باشندگان محل به‌نام‌های محترمان هریک سییر قریشی و سمسور فعال گردیده که حدود ۶۴ هزار و ۳۰۰ افغانی هزینه در بر داشته است.

برای فعال‌سازی این سیستم، یک حلقه چاه به عمق ۶۲ متر حفر گردیده و ۴ پایه سولر نیز نصب شده است که از این طریق برای حدود بیش از ۴۰۰ تن مسئولان و شاگردان نهاد متذکره آب آشامیدنی صحی فراهم شده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۵:۴۵
Background image

تهداب‌گذاری یک مدرسه دینی به حمایت مالی مردم در ولایت بامیان

سنگ‌ تهداب یک باب مدرسه‌دینی در منطقه سرخ قلعه ولسوالی سیغان ولایت بامیان روی قطعه زمین وقف شدهٔ به مساحت ۱.۵ جریب با حضور مسوولان محلی، علما و مردم محل گذاشته شد.
محترم قاری عنایت‌الله. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۵:۴۲
Background image

برای یک مکتب در ولایت غور ساختمان جدید احداث می شود

 بنای مکتب ابتدائیه‌ سیاه‌خارک خربید در مربوطات ولسوالی دولتیار ولایت غور با حضور اعضای معارف و متنفذین محل گذاشته شد. 
به قول مسوولان معارف آن ولایت؛ این تعمیر دارای شش‌صنف درسی بوده. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۵:۳۶
Background image

کار اعمار یک مدرسه دینی به هزینه ۳۵۰ هزار افغانی در ولایت سرپل آغاز شد

کار اعمار یک باب مدرسه دینی به نام حضرت بلال (رضی‌الله‌عنه) در قریه دمگاه ولسوالی البدر ولایت سرپل، به هزینه ۳۵۰ هزار افغانی آغاز شد.
این مدرسه دینی که با همکاری و حمایت مالی مردم محل. . .

بازگشت به اخبار