شاگردان ممتاز مکاتب ولایت نیمروز مورد تقدیر رهبری مقام آن ولایت قرار گرفتند
مراسم با شکوه و رسمی که به اشتراک شیخ محمد قاسم خالد والی، رئیس ومسئولین ریاست معارف، علماء و فرهنگیان ولایت نیمروز دایر گردیده بود، شاگردان ممتاز و اول نمره مکاتب شهر زرنج مرکز آنولایت از سوی رهبری مقام ولایت و ریاست معارف ولایت نیمروز مورد تقدیر و تفقد قرار گرفتند.
محفل با قرائت چند آیت کریمه از کلام الله مجید شروع شده، سپس رئیس معارف ولایت یاد شده، حضور مهمانان را به مجلس خیر مقدم گفت و ضمن تبریکی به شاگردان ممتاز، در رابطه به کارکرد ها و پلان های آن ریاست معلومات ارائه نمود که مورد علاقه مندی حاضرین قرار گرفت.
متعاقبا والی ولایت یاد شده نیز پیرامون نقش و اهمیت تعلیم در جامعه صحبت کرده، تصریح کرد که آموختن علوم عصری در کنار علوم دینی حتمی می باشد و آنها را به ادامه تحصیلات عالی تشویق و ترغیب نمود.
موصوف از مسئولین مکاتب و معلمین خواست تا جوانان را به روحیه اسلامی تربیت نمایند.
هکذا به رهبری ریاست معارف ولایت نیمروز نیز اطمینان داد که از پلان ها و برنامه های آن ریاست حمایت کرده و در جهت تحقق آن همکاری می نماید.
محفل با توزیع تقدیر نامه ها و تحایف برای شاگردان ممتاز و قرائت دعائیه خاتمه یافت.
