عبدالسبحان رؤف به حیث معین جدید مالی و اداری وزارت معارف معرفی شد

media-moe
شنبه ۱۳۹۸/۹/۳۰ - ۱۳:۴۳
عبدالسبحان رؤف به حیث معین جدید مالی و اداری وزارت معارف معرفی شد

وزارت معارف- کابل: عبدالسبحان رؤف توسط دکتور محمد میرویس بلخی وزیر معارف و دکتور فیض الله کاکر رئیس دفتر مقام عالی ریاست جمهوری کشور به حیث معین جدید مالی و اداری وزارت معارف معرفی شد و کار خود را در این وزارت آغاز نمود.

این برنامه همچنین با حضور هارون چخانسوری معاون دفتر ریاست جمهوری، حمید طهماسبی معاون شورای امنیت ملی و دیگر مقامات ریاست جمهوری اسلامی افغانستان، معینان، روسا و سایر اعضای رهبری وزارت معارف همراه بود.

دکتور محمد میرویس بلخی وزیر معارف کشور ضمن قدردانی از زحمات بی شائبه دکتور سید حمیدالله معین پیشین مالی و اداری وزارت معارف، انتصاب عبدالسبحان رؤف را به حیث معین جدید تبریک گفت و به تشریح مسئولیت خطیر و مهم در این معینیت پرداخت.

دکتور فیض الله کاکر رئیس دفتر مقام عالی ریاست جمهوری افغانستان نیز در جریان این برنامه دستاوردهای اخیر وزارت معارف را مثبت خواند.

عبدالسبحان رؤف معین جدید مالی و اداری وزارت معارف در سخنرانی خود ضمن سپاسگزاری از اعتماد رئیس صاحب جمهور و وزیر معارف، تعهد سپرد که در راستای بهبود خدمات تعلیمی به اطفال افغانستان به نحو احسن امورات خود را انجام دهد.

در خاتمه این برنامه از کارکرد ۱۰ ساله دکتور سید حمیدالله با اهدای سپاسنامه قدردانی شد.

گفتنی است عبدالسبحان رؤف معین جدید مالی و اداری وزارت معارف پیش از این معاون پالیسی، نظارت و بررسی ریاست دفتر مقام عالی ریاست جمهوری بوده و همچنین سوابق درخشانی در دهه ۸۰ در وزارت معارف داشته است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۲۵
Background image

دیدار معین محترم تعلیم تربیه وزارت معارف از لیسه نمونوی سید جمال الدین افغان

محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف به لیسه نمونوی سید جمال الدین افغان رفته و با مسئولان، معلمان و شاگردان آن لیسه از نزدیک دیدار نمود که مورد استقبال گرم آنان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۲۵
Background image

ترمیم و تجهیز ۲۴ باب مراکز تعلمی به هزینه بیش از ۷ میلیون افغانی در ولایت کابل

وزارت معارف کار ترمیم و نوسازی ۱۲ باب مکتب یک مدرسه و  تمدید سیستم برق و آبرسانی برای ۱۱ باب مکتب را در ولسوالی های مختلف ولایت کابل آغاز کرد.
قرار است مصارف این پروژه ها از بودجه وزارت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۴:۲۵
Background image

سیمینار علمی برای آموزگاران شماری از ولسوالی های ولایت غزنی آغاز شد

 از سوی ریاست مرکز ساینس این وزارت در سه دوره برای معلمین مضامین ساینسی مکاتب ولسوالی های زنخان، واغظ، خواجه عمری، جغتو و خوگیانی ولایت غزنی، سیمینار شش‌روزه‌ آغاز شد.  
دوره نخست این. . .

بازگشت به اخبار