عزیمت رئیس خدمات وزارت معارف به ولایت کنر

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۸ - ۱۰:۱
frg

هیئتی به سرپرستی استاد حبیب الله خالد رئیس خدمات وزارت معارف در یک سفر رسمی وارد ولایت کنر شد. ابتداء موصوف با رئیس و آمرین معارف آن ولایت دیدار و روی موضوعات مختلف تعلیمی با هم بحث های مفصل نمودند. در این ملاقات هیئت هدف سفر به آن ولایت را بررسی وضعیت مصرف بودجه معارف، پروژه‌های تدارکاتی، تطبیق ساعات درسی معلمین، رسیدگی به مشکلات معارف، و بررسی وضعیت پروژه‌های ترمیماتی و ساختمانی تحت کار و برخی موضوعات دیگر عنوان کرد. بالنوبه رئیس معارف آن ولایت ضمن خوش آمدید هیئت متذکره به ولایت کنر، تصریح کرد: که سفر هیئت به هدف بهبود کیفیت آموزش و رفع مشکلات موجود اداری و مالی در معارف ولایت یاد شده صورت گرفته و هم چنان در زمینه همکاری در تطبیق اهداف سفر هیئت به آن ولایت، وعده همکاری سپرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۱۵:۳۹
Background image

کارگاه ارتقای ظرفیت‌های مسلکی برای مسوولان مکاتب در  ولایت کابل 

ریاست تربیه معلم و انکشاف مسلکی وزارت معارف، به‌منظور ارتقای کیفیت نظام تعلیمی و تحقق اهداف تقویت ظرفیت‌های بشری، کارگاه تخصصی پنج‌روزه ارتقای ظرفیت‌های علمی و مسلکی را با هماهنگی ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۱۵:۳۵
Background image

مساعدت مواد ممد درسى براى اطفال بى بضاعت در ولایت هلمند

برای ۱۳۲۰ تن شاگردان بی بضاعت در ۱۵ ولسوالی ولایت هلمند، به حمایت مالی یک‌نهاد همکار، صنف های تقویتی ایجاد شد که هم زمان با ایجاد آن، به تعداد ۳۵ بسته مواد ممد درسی و ۴۰۶۶ جلد کتاب های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۱۵:۳۱
Background image

اهدای بیش از چهار جریب زمین به وزارت معارف در ولایت هرات

باشندگان معارف‌دوست ولسوالی‌های کرخ، کشک رباط‌سنگی، پشتون زرغون و گذرهٔ ولایت هرات، حدود ۴.۵ جریب زمین به ارزش بیش از ۲ میلیون و ۱۲۰ هزار افغانی را به معارف اهدا کردند.
محترم مولوی محمد. . .

بازگشت به اخبار