مروری بر چند خبر از معارف ولایات

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰ - ۹:۳۳
بغع

*بلخ:
مفتی محمد شریف عثمانی رئیس معارف ولایت بلخ در دیداری که با الحاج مولوی غوث الدین رهبر والی آن ولایت داشت، در مورد وضعیت تعلیم و تربیه در ولایت یاد شده و تطبیق پلان های وزارت معارف با هم گفتگو و تبادل نظر نمودند.

*غزنی:
سیمینار دو روزه ارتقای ظرفیت برای مسئولین بخش های سواد آموزی ریاست معارف ولایت غزنی دایر گردید.

*لوگر:
ریاست معارف ولایت لوگر خبر داد که در نظر است برای سال نو تعلیمی به تعداد ۱۸۰۰۰شاگرد جدید الشمول را به مکاتب آن ولایت جذب نمایند.
 پروسه شمولیت اطفال واجد شرایط از اول حوت ۱۴۰۳شروع و الی ۱۵ ماه حمل ادامه خواهد یافت. 

*بدخشان:
از طرف وزارت معارف و به همکاری یک نهاد همکار محوله مواد آموزشی شامل کتب درسی، بسته های مواد ممد درسی و وسایل اداری به ریاست معارف ولایت بدخشان مواصلت نموده است که در نظر است هم زمان با آغاز سال نو تعلیمی برای مکاتب توزیع شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۴۲
Background image

دعوت نامه رسانه یی

در پیوند به اخذ امتحان رقابتی ۲۹ بست اداری معارف ولسوالی های ولایت کابل
ریاست معارف ولایت کابل در نظر دارد با نظر داشت سپردن کار به اهل کار، اینک امتحان رقابتی ۲۹ بست خالی اداری معارف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۶
Background image

شروع کار ساختمانی تعمیر جدید برای یک مکتب در ولایت دایکندی

کار ساخت تعمیر جدید لیسه "دهن‌قل ساران" در ولسوالی اشترلی ولایت دایکندی در مساحت ۴ جریب زمین وقف شده از سوی مردم محل آغاز شد.
تعمیر مذکور که قرار است به مصرف ۶ میلیون افغانی به گونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۱
Background image

ترمیم یک مکتب به هزینه بالغ بر۴ میلیون افغانی در شهر کابل

کار بازسازی و ترمیم تعمیر لیسه عالی تاجور سلطانه در شهر کابل، با حمایت مالی یک نهاد همکار و به هزینه مجموعی ۴ میلیون و ۹۳ هزار و ۸۰۶ افغانی اخیرا تکمیل و مجددا به بهره‌ برداری سپرده شد.. . .

بازگشت به اخبار