مساعدت بیش از ۲.۵ میلیون افغانی برای بازسازی مکاتب در ولایت میدان وردگ

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲ - ۱۰:۲۹
fsd

مسئولان از ریاست معارف ولایت میدان وردگ خبر می دهند؛ در ماه سنبله سال جاری، از سوی باشندگان این ولایت، به صورت مجموعی ۲ میلیون و ۵۵۳ هزار و ۵۹۲ افغانی به این مساعدت شده است.

رهبری ریاست معارف آن ولایت، می‌گویند که این مبلغ در بخش های بازسازی و تجهیزات لوازم اداری ۳۴ باب مکتب به مصرف رسیده است.

آنان هم چنان می افزایند که از آغاز سال جاری تاکنون، ساکنان ولایت میدان وردگ با همکاری شوراهای تعلیمی جمعا مبلغ ۱۳.۴ میلیون افغانی با معارف کمک کرده‌اند.

رهبری وزارت معارف کشور از مساعدت‌ها و حمایت‌های مادی و معنوی مردم کشور با معارف و بالاخص مردم معارف پرور ولایت میدان وردگ اظهار قدردانی می کند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۲:۱۷
Background image

ترمیم و ساخت صنوف درسی جدید برای یک مکتب در ولایت غزنی

کار ترمیم ۱۶ صنف درسی، ساخت شش صنف درسی جدید و خریداری چهار جریب زمین برای لیسه رسنی در ولسوالی گیلان ولایت غزنی، به هزینه ۱.۴ میلیون افغانی با همکاری مالی باشندگان محل تکمیل گردیده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۱:۵۰
Background image

خلاصهٔ چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- خوست:
لیسه نصرت‌مینه در مرکز ولایت خوست به هزینه ۵۵ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل ترمیم و تجهیز گردید.

- ننگرهار:
کار حفر یک حلقه چاه آب آشامیدنی برای مکتب ابتدائیه شهید نورمحمد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۱:۴۷
Background image

نظارت حمایوی از آزمایشگاه‌های دو باب مکتب در ولایت کابل

 
هیئتی از ریاست مرکز ساینس و فناوری تعلیمی وزارت معارف، به‌منظور ارزیابی وضعیت آزمایشگاه‌ها و استفاده مؤثر از امکانات آزمایشگاهی، از لیسه‌ بگرامی و لیسه عبدالشکور رشاد در ولسوالی. . .

بازگشت به اخبار