معرفی رئیس جدید مدارس و دارالحفاظ‌های وزارت معارف 

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۹:۳۱
بیا

محترم الحاج مفتی محمد یوسف ثاقب، رئیس اسبق ریاست تعلیمات اساسی وثانوی وزارت معارف، از جانب محترم الحاج مولوی کرامت الله آخندزاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف به حیث رئیس جدید مدارس و دارالحفاظ‌های این وزارت معرفی شد.
معین محترم تعلیمات اسلامی این وزارت طی سخنرانی شان در این مجلس، ضمن قدردانی از کارکرد‌های محترم الحاج مولوی عبدالرزاق صدیق رئیس قبلی این ریاست، مسوولیت را یک امانت سنگین دانسته و برای رئیس جدید مدارس و دارالحفاط ها در امر انجام امور محوله آرزوی موفقیت کرد.
در اخیر رئیس جدید مدارس و دارالحفاظ‌ها، از تمام کارمندان خواست تا با همکاری کامل، امور این ریاست را به‌گونه منظم به پیش ببرند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۵:۳۲
Background image

خریداری میز و‌ چوکی برای یک مکتب در ولایت میدان وردگ

برای لیسه امام باقر در ولسوالی جلریز ولایت میدان وردگ، به هزینه ۱۰۰ هزار افغانی از حمایت مالی اعضای شورای تعلیمی مکتب مذکور، میز و چوکی شاگردان خریداری شده است.

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۱:۳۵
Background image

افتتاح تعمیرهای جدید دو مکتب در ولایت هرات

ساختمان‌های جدید لیسهٔ نسوان مرکز و مکتب ابتدائیه چپل‌قل، در ولسوالی کشک رباط‌سنگی ولایت هرات، طی محفلی با حضور مولوی محمد رحمانی، رئیس معارف، شماری ازعلمای کرام و بزرگان و  ولسوالی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۰:۱۹
Background image

گزارش هفتگی ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

تیم های نظارتی این ریاست، روند تدریسی ۶۵ باب مراکز آموزشی ا.مارتی و خصوصی در شهر کابل را مورد نظارت قرار دادند، که در جریان آن تطبیق درست و به‌ موقع نصاب آموزشی، رعایت نظم و انضباط،. . .

بازگشت به اخبار