معین محترم تعلیمات اسلامی وزارت معارف با کمیته بازنگری پارچه های امتحان مشترک مدارس ملاقات کرد
طبق لایحه معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف، همه ساله امتحانات مشترک مراحل ثانویه و مافوق ثانویه مدارس ملک هم زمان در داخل و دارالهجرت آغاز و گرفته می شود که اینک امتحانات امسال نیز به تاریخ ۶ رجب المرجب ۱۴۴۷ آغاز و بعد از یک هفته به تاریخ ۱۱ همین ماه به پایان رسید.
به هدف تامین شفافیت در روند بررسی پارچه های جوابات طلاب و عدالت در نمره دهی، کمیته صد نفری توظیف شد.
در دیداری که محترم الحاج مولوی کرامت الله آخندزاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف با کمیته یاد شده داشت، ضمن ارائه هدایات ضروری به اعضای این کمیته، اذعان داشت که؛ امتحانی که از طلاب گرفته شد، برای ما یک امانت است، باید از روی صداقت و عدالت برای هر طلاب به اساس توانمندی و استعدادش نمره بدهید.
در صورت غفلت و بی پروایی در این پروسه باعث نابرابری درمیان طلاب شده و این کار صدمه بزرگ به نظام تعلیمی و اخلاقی وارد می کند.
در پایان این دیدار معین تعلیمات اسلامی این وزارت مشکلات و چالش های فرا راه کمیته را استماع و به بحث گرفت.
