همکاری‌های اداره یونسکو با وزارت معارف همچنان ادامه می‌یابد

media-moe
پنجشنبه ۱۳۹۹/۴/۱۲ - ۱۷:۱۰
د پوهنې وزارت سره د یونسکو همکارۍ دوام لري

وزارت معارف_کابل: محترمه رنگینه حمیدی، سرپرست وزارت معارف با محترم جوردن نایدو مسوول یونسکو، روز پنجشنبه، دوازدهم سرطان در دفتر کاری‌اش دیدار نمود.

آقای نایدو، از رهبری جدید در وزارت معارف اظهار خرسندی نموده و تأکید کرد که اداره یونسکو همچون گذشته به عنوان یک همکار قوی در کنار وزارت معارف باقی می‌ماند.

سرپرست وزارت معارف، از همکاری‌های اداره یونسکو در بخش تعلیم و تربیه در افغانستان سپاسگزاری نموده و تأکید کرد که همکاری‌های آنان می‌تواند در تطبیق پالسی و ارائه خدمات باکیفیت، معیاری و متوازن وزارت معارف را تقویت کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۵
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه تعلیمی از فرزندان مهاجرین عودت کننده به کشور در معارف شهر کابل

ریاست معارف شهر کابل طی سال ۱۴۰۴ تعلیمی در نزدهمین دور امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجرین عودت کننده به کشور، از  ۳۵۰ تن اطفال مهاجر امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
این امتحان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۱
Background image

خلاصه دستاوردهای سه ماه اخیر ریاست معارف ولایت خوست

۱. در ولسوالی اسماعیل‌خیل مندوزی، با همکاری یک نهاد خیریه، به هزینه ۵۵۰ هزار افغانی ۸ صنف درسی ساخته شده است.

۲. با حمایت مالی یک نهاد همکار، برای ۳۹۰ تن معلمان کارگاه‌های آموزشی «. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۵۶
Background image

ریاست معارف ولایت سرپل از بیش از ۳۰۰ تن امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد

ریاست معارف ولایت سرپل، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از حدود ۳۰۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

بازگشت به اخبار