وقف زمین به معارف در ولایت هرات

media-moe
شنبه ۱۴۰۳/۵/۱۳ - ۱۴:۵۴
96

به گفته مولوی رحمت الله جابر رئیس معارف ولایت هرات، اهالی ولسوالی رباط سنگی آن ولایت، موازی یک جریب زمین شخصی شان را در همین ولسوالی به ارزش یک میلیون و ۶۰۰ هزار افغانی به معارف مساعدت نموده اند.

این در حالی است که مردم علم پرور ولایت هرات قبلا نیز ۳۰ جریب زمین را در ولسوالی های مختلف آن ولایت به معارف وقف نموده بودند.

رهبری وزارت معارف بابت کمک های اهالی معارف دوست ولسوالی رباط سنگی ولایت هرات به معارف استقبال و تشکری می نماید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۰:۲۰
Background image

۸۰۰ جلد کتاب درسی با ریاست معارف ولایت پنجشیرمساعدت شد

برای مکتب متوسطه خواجه عبدالعزیز در ولسوالی دره ولایت پنجشیر از سوی محترم حاجی میرویس بهزاد یک تن از معارف دوستان این ولسوالی،به هزینه ۵۰ هزار افغانی کتب درسی تهیه شده است.
به گفته ای. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۰:۰
Background image

اعمار ساختمان های جدید برای آمریت‌های معارف سه ولسوالی در ولایت غور

سنگ‌تهداب تعمیرات جدید آمریت‌های معارف ولسوالی‌های دولینه، پسابند و تیوره در ولایت غور از طرف محترم الحاج مولوی غلام‌محمد کاظم، رئیس معارف این ولایت به هزینه مجموعی ۱ میلیون و ۶۵۰ هزار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۹:۲۳
Background image

ریاست معارف ولایت کابل از ۳۲ تن م.جاهدین امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد

ریاست معارف ولایت کابل، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۳۲ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته مسوولین. . .

بازگشت به اخبار