پرداخت معاشات معلمان و کارمندان معارف بدون استثنا در سراسر کشور ادامه خواهد داشت

media-moe
شنبه ۱۳۹۹/۲/۲۰ - ۱۴:۷

وزارت معارف- کابل: موضوع پرداخت معاشات کارمندان معارف و همچنین معلمین حق الزحمه ولایات گرمسیر که به مقام عالی ریاست جمهوری پیشنهاد شده است؛ در جلسه این هفته رهبری وزارت معارف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.


در این جلسه که با حضور دکتور محمد میرویس بلخی وزیر معارف، معینان و روسای مرکزی وزارت همراه بود، بر پرداخت معاشات معلمین و کارمندان معارف بدون استثنا در سراسر کشور تاکید شد.


همچنین در این جلسه در رابطه با طرح بدیل خدمات آموزشی و همچنین برگزاری امتحانات به گونه آنلاین با توجه به خطر افزایش شیوع ویروس کرونا صحبت شد.


چاپ و توزیع کتب سوادآموزی، تعدیل و تغییرات در بودجه و تطبیق پالیسی منع آزار و اذیت در وزارت معارف از دیگر محورهای بحث شده در این جلسه بود.


لازم به یادآوریست که معینان و روسای مرکزی وزارت معارف هریک در رابطه با مشکلات سکتورهای مرتبط خود صحبت و گام‌های عملی در راستای رفع چالش‌های موجود و ایجاد اصلاحات را با رهبری وزارت شریک ساختند.


گفتنی است جلسات رهبری وزارت معارف به شکل منظم و مطابق با برنامه زمانی مشخص با هدف بهبود کارکردهای معارف کشور برگزار می‌شود.
 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۳۸
Background image

خلاصه چند خبر از معارف ولایات

- پنجشیر:
به تعداد ۱۹۸ جلد کتاب درسی، یک پایه کامپیوتر نوع (DELL) معۀ یک پایه پرنتر به ارزش مجموعی ۲۵ هزار افغانی، از سوی یک تن از اشخاص معارف دوست برای لیسه بی‌بی آمنه در مرکز ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۳۴
Background image

با مصرف بیش از ۲ میلیون افغانی سنگ پایه یک مکتب در ولایت بدخشان گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید لیسه بریخم  در ولسوالی شهربزرگ ولایت بدخشان با حضور محترم الحاج مولوی محمد طاهر جواد، رئیس معارف آن ولایت، طی یک مراسم رسمی به زمین گذاشته شد.
این ساختمان که به‌. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۱:۳۳
Background image

برگزاری امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجران برگشته در ولایت خوست

ریاست معارف ولایت خوست در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی، امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجران برگشت کننده به وطن را برگزار کرد که در مجموع، ۸۶۴ تن آن ها به مکاتب و ۳۵ تن به مدارس دینی. . .

بازگشت به اخبار