معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف وارد ولایت فاریاب شد

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۷/۲۶ - ۱۳:۵۰
123

 شیخ مولوی کرامت الله آخندزاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف و هیئت معیتی شان غرض بررسی امور تعلیمی و تربیتی مدارس و مراکز آموزشی اعم از دولتی و خصوصی، وارد ولایت فایاب شد.
موصوف در این سفر، ابتدا در مجلسی که به اشتراک والی و معاونان مقام ولایت، رئیس و کارمندان ریاست معارف، شیوخ و مدرسین مدرسه جهادی ، علمای کرام ، مسئولان آمریت های معارف شهر، ولسوالی ها و نماینگان مردم دایر گردیده بود، حضور یافت.
 جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز یافته سپس الحاج  مولوی سید حفیظ الله معتصم بالله رئیس معارف آن ولایت تشریف آوری  معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف را خیرمقدم وخوش آمدید گفت.
 بعدآ شیخ کرامت الله آخند زاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف ضمن صحبت های رهنمودی شان ،پیروزی مجاهدین و استقرار نظام اسلامی را درکشور لطف الهی خوانده و در رابطه به اعمار مدارس تخریب شده ، رسمیت بخشیدن مراکز دینی خصوصی ، بهبود کمی و کیفی وضعیت درسی و اداری مدارس و مکاتب دولتی ، تهیه نصاب معیاری تعلیمی ، اعاشه و اباطه طلاب وشاگردان دارالا یتام ها و چگونگی توزیع اسناد معیاری فارغان روشنی انداخته و از مسئولان خواست تا دراین زمینه ها تلاش های همه جانبه نمایند.
همچنان برای مسئولان و استادان  هدایت داده شد که طلاب و شاگردان مدارس و مکاتب را به روحیه ملی و اسلامی تربیت نمایند.
 بالمقابل مسئولان و استادان هر یک در پیوند به تعلیم و تربیه صحیح اولاد وطن خویش را متعهد دانسته و در این زمینه برای رهبری وزارت معارف اطمینان دادند.
در پایان نشست معین تعلیمات وزارت معارف، اطفال یتم دارالا یتام را با اهدای  کمک های نقدی مورد تفقد قرار داده و همراه با مسئولان معارف از مدرسه جهادی هزار نفری جامعه فاروقیه فاریاب بازدید به عمل آوردند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۱۱
Background image

آغاز کار ساخت تعمیر جدید یک مدرسه دینی در ولایت لوگر

سنگ تهداب یک ساختمان برای مدرسه دینی انوارالعلوم در ولسوالی ازره ولایت لوگر به هزینه ۲ میلیون افغانی از حمایت مالی اهالی معارف‌دوست منطقه گذاشته شد.
به گفته مسوولان در ریاست معارف ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۷
Background image

خلاصه چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- لوگر
به تعداد ۹ عدد تخته سفید از سوی اهالی محل با لیسه عالی کمال‌خیل در مرکز ولایت لوگر مساعدت شده است.
به گفته مسوولان، ارزش مالی این تخته‌ها حدود ۱۳۵۰۰ افغانی برآوردشده است.

-. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۵:۴
Background image

اطلاعیه وزارت معارف اعلان داوطلبی

وزارت معارف از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می کند تا در داوطلبی پروژه تهیه و خریداری 11 قلم اجناس ضرورت مرکز گرمی تعمیر مرکزی وزارت ریاست خدمات برای سال مالی ۱۴۰۵خورشیدی اشتراک کرده و. . .

بازگشت به اخبار