معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف عازم ولایت تخار گردید

media-moe
شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۱ - ۹:۸
sdf

الحاج مولوی کرامت الله آخندزاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف طی سفر های شان به ولایات کشور جهت بررسی مراکز تعلیمات اسلامی، اینک وارد ولایت تخار شد.
معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف در نشست مشورتی اشتراک نمود که الحاج مولوی حزب الله مبشر رئیس و رهبری آن ریاست اشتراک داشتند. 
مجلس با تلاوت چند آیت از قرآن عظیم الشان شروع شده، سپس رئیس معارف ولایت تخار تشریف آوری هیئت را به آن ولایت خوش آمدید گفته،  گزارش ‌مفصل کارکرد های ریاست معارف تخار را به حضور هیئت ارائه کرد.
در قسمتی از گزارش ریاست معارف ولایت یاد شده آمده است؛  جذب ۱۰۳۸ تن استادان جدید از جمع علماء برای مدارس دینی، راه اندازی سیمینار های متعدد به هدف ارتقای ظرفیت معلمین مکاتب و کارمندان اداری شعبات مربوط به آن ریاست اعم از مرکزی و  ولسوالی ها، اعمار و بازسازی مکاتب ‌وغیره  فعالیت ها در جهت بهبود وضعیت تعلیمی مکاتب و‌مدارس آن ولایت.
سپس معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف از مهمان نوازی مسئولین معارف  ولایت یاد شده قدردانی نمود، فعالیت های آن ریاست را تمجید کرده، گفت:  یکی از اهداف اساسی دیدار شان از ولایت تخار بحث روی چگونگی تاسیس و اعمار لیلیه ها برای مدارس دینی آن ولایت می باشد که بر بنیاد هدایات مقام عالی رهبری ا.ا. صورت می گیرد.
دیدار از مراکز تعلیمات اسلامی ولایت مذکور و‌ ملاقات های حضوری با مهتممان،  مدرسین و طلاب مدارس را نیز از مفردات برنامه سفر خود در آن ولایت بیان نمود.
همچنان معین  وزارت معارف اذعان داشت که رهبری وزارت معارف به بهبود وضعیت تعلیمات اسلامی در آن ولایت به شمول ایجاد مدارس و نهاد های دینی توجه جدی دارد.
در ادامه این صحبت ها، رهبری ریاست معارف ولایت تخار در جهت  تطبیق پلان های وزارت معارف در آن ولایت به معین تعلیمات اسلامی اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۱۱
Background image

نخستین نمایشگاه پروژه‌های علمی شاگردان در ولایت پکتیکا برگزار شد

نخستین نمایشگاه پروژه‌های علمی و نوآورانه شاگردان درشهر شرنه، مرکز ولایت پکتیکا، برگزار شد. در این نمایشگاه، پروژه‌های گوناگون از جمله طیاره‌های بدون سرنشین، دستگاه‌های تشخیص زلزله،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۳:۵۱
Background image

برگزاری برنامه علمی برای معلمان و کارمندان معارف در ولایت بامیان

به‌منظور ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی معلمان و کارمندان اداری، برنامه علمی تحت عنوان «نوآوری در آموزش» برای شماری از معلمان و کارمندان آمریت معارف ولسوالی یکاولنگ ولایت بامیان، برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۳:۴۷
Background image

ارزیابی پروژه ترمیمات یک باب دارالعلوم ازسوی رئیس حفظ و مراقبت تاسیسات و املاک وزارت معارف

محترم مولوی محمد اسحاق مقدس، رئیس حفظ و مراقبت تاسیسات و املاک وزارت معارف و هیئت تخنیکی همراه شان از دارالعلوم امام ابوحنیفه (رحمه‌الله) در ولسوالی بگرامی ولایت کابل دیدار نموده ازروند. . .

بازگشت به اخبار