چند خبر کوتاه ولایتی معارف

media-moe
شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۳ - ۱۵:۲۰
سشب

بلخ:
رقابت های علمی کتاب حق المبین و ا.مارت شناسی که میان ۴۰۰۰ تن شاگردان ۶ باب مکتب و یک مدرسه دینی شهر مزارشریف ولایت بلخ راه اندازی شده بود،  در نتیجه ۲۴ تن شاگردان ممتاز این پروسه مورد تقدیرمسئولین ریاست معارف آن ولایت قرار گرفتند.

خوست:
جهت پرکردن بست های خالی انکشاف مسلکی علمی ریاست معارف ولایت خوست، از نزد ۲۴۸ تن داوطلب امتحان رقابتی اخذ شد.

ننگرهار:
از طرف یک تعداد شخصیت های معارف دوست در ولسوالی چپرهار ولایت ننگرهار، برای ۴۰۰ تن شاگردان لیسه ذکور کندیباغ آن ولسولی، کورس های تقویتی ایجاد شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۴۵
Background image

اشتراک مسوولان و معلمان یکی از ولسوالی‌های ولایت دایکندی در ورکشاپ مسلکی


ورکشاپ سه‌روزه‌ای به هدف بهبود کیفیت آموزشی و تقویت ظرفیت‌های مسلکی در ولسوالی کجران ولایت دایکندی، با حضور مسوولان معارف و جمعی از معلمان و مسوولان مکاتب آن ولسوالی آغاز شد.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۲:۳۹
Background image

ارزیابی سطح تعلیمی حدود  ۱۰۰۰ تن طفل مهاجر عودت کننده در ولایت هرات 

ریاست معارف ولایت هرات، از حدود ۱۰۰۰ تن فرزندان مهاجرانی که تازه به کشور عودت نموده اند، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
محترم مولوی محمد رحمانی، رئیس معارف ولایت هرات، حین نظارت از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۲:۴۳
Background image

دعوتنامه رسانه یی

وزارت معارف در نظردارد تا با حضور رهبری محترم این وزارت و مهمانان عالی رتبه ا.مارت اسلامی افغانستان، ورکشاپ رهنمودی را در پیوند به « اختصاصی سازی امتحان کانکور به اساس رشته بندی » برای. . .

بازگشت به اخبار