برگزاری گفتمان مردمی تحت عنوان «مردم و معارف» در ناحیهٔ دوازدهم شهر هرات

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۹:۳۶
yhk

ریاست معارف ولایت هرات به سلسله بحث های مردمی و استماع نظریات سازنده و پیشنهادات باشندگان آن ولایت در پیوند به بهبود وضعیت نظام آموزشی در آن ولایت، اینک با حضور جمعی از علمای کرام، رؤسای شوراهای محل، وکلای گذر، اعضای شوراهای مکاتب و متنفذین ناحیهٔ دوازدهم شهر هرات، گفتمان را تحت عنوان «مردم و معارف» برگزار نمود.

در سخنانی آمر تعلیم و تربیهٔ ریاست معارف هرات، هدف از این گفتمان را مردمی‌سازی معارف و بهبود وضعیت نظام تعلیمی در آن ولایت بیان نموده، و خواهان حمایت های مادی و معنوی مردم با ریاست معارف آن ولایت شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۲
Background image

برای معلمان مکاتب شهر کابل نشست اصلاحی و آموزشی برگزار شد

از سوی کمیته انفاذ قانون امر با لمعروف و نهی عن المنکر و ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، نشست یک‌ روزه اصلاحی و آموزشی برای شماری از معلمان مکاتب شهر کابل دایر شد.
در این نشست، محترم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۴۲
Background image

دعوت نامه رسانه یی

در پیوند به اخذ امتحان رقابتی ۲۹ بست اداری معارف ولسوالی های ولایت کابل
ریاست معارف ولایت کابل در نظر دارد با نظر داشت سپردن کار به اهل کار، اینک امتحان رقابتی ۲۹ بست خالی اداری معارف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۱۵:۳۶
Background image

شروع کار ساختمانی تعمیر جدید برای یک مکتب در ولایت دایکندی

کار ساخت تعمیر جدید لیسه "دهن‌قل ساران" در ولسوالی اشترلی ولایت دایکندی در مساحت ۴ جریب زمین وقف شده از سوی مردم محل آغاز شد.
تعمیر مذکور که قرار است به مصرف ۶ میلیون افغانی به گونه. . .

بازگشت به اخبار