اعمار دیوار احاطه یک باب مدرسه دینی در ولایت پکتیکا به بهره برداری سپرده شد

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۷ - ۱۰:۴۱
54165

برای مدرسه دینی نورالهدی در ولسوالی سروبی ولایت پکتیکا، به هزینه مالی مردم محل، دیوار احاطه به مساحت ۱۱۹۲ متر مربع با ارزش ۲۹۰ هزار افغانی ساخته شده و به بهره‌برداری سپرده شد.
آمر معارف ولسوالی سروبی گفت که ساخت این دیوار برای مدرسه نورالهدی نمونه خوبی از تعهد و همکاری مردم با معارف است و افزود که همین همکاری مشترک سبب می‌شود تا برای اطفال واجد تعلیم، محیط آموزشی امن، اسلامی و معیاری فراهم شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۵۹
Background image

ارزیابی پروژه اعمار تعمیر جدید یک مکتب در شهر کابل از سوی رئیس  حفظ ومراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف

محترم مولوی محمداسحاق مقدس، رئیس حفظ ومراقبت تا‌سیسات و املاک وزارت معارف وهئیت تخنیکی همراه شان از پروژه اعمار تعمیر سه منزله ۲۴صنفی لیسه قلعه حشمت خان در ناحیه هشتم شهر کابل نظارت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۱۶
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای شماری از آمران، مدیران و مهتممان مدارس در ولایت کنر

برنامه آموزشی ده‌روزهٔ از سوی ریاست عمومی کارکنان وزارت معارف، برای ۱۸۳ تن از آمران، مدیران و مهتممان مدارس ولایت کنر آغاز شد.
توقع می رود که با برگزاری برنامه مذکور کیفیت اداری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۱۴
Background image

ایجاد و نصب سیستم برق خورشیدی برای یک مکتب در ولایت هرات

به‌منظور تقویت و بهبود روند تعلیم و تربیه برای لیسهٔ مولانا واعظ کاشفی در ولسوالی شیندند ولایت هرات، به ارزش بیش از ۱۴۰ هزار افغانی، سیستم برق خورشیدی در لیسه مذکور فعال گردید.
محترم. . .

بازگشت به اخبار