اعلامیه وزارت معارف در پیوند به زخمی شدن تعدادی از دانش‌آموزان لیسه نسوان مرکز ولسوالی شیندند ولايت هرات

media-moe
شنبه ۱۳۹۸/۷/۲۰ - ۱۴:۴۶
اعلامیه وزارت معارف در پیوند به زخمی شدن تعدادی از دانش‌آموزان لیسه نسوان مرکز ولسوالی شیندند ولايت هرات

وزارت معارف_کابل: با تاسف و تآثر فراوان اطلاع حاصل نمودیم که سوگمندانه صبح امروز تعدادی از دانش‌آموزان لیسه نسوان مرکز ولسوالی شیندند ولايت هرات در نتیجه اصابت یک فیر مرمی هاوان بر ساختمان این مکتب زخم برداشته اند و در نتیجه این رویداد قسمتی از ساختمان مکتب مذکور نیز خساره‌مند گردیده است .
همکاران ما در ریاست معارف ولایت هرات و كارمندان اداری و تدریسی مکتب یادشده زخمیان این حادثه را جهت درمان به شفاخانه‌های شهر انتقال داده اند.
من از آدرس رهبری وزارت معارف برای زخمیان این رویداد که عاشقان و تشنه‌گان راه علم و معرفت اند شفای عاجل وکامل استدعا نموده از مسوولان مراکز درمانی در ولسوالی شیندند تقاضا می نمایم تا در قسمت تداوي جدي و به موقع فرزندان خود كه طي اين رويداد زخم برداشته اند، تلاش بي دريغ انجام دهند.
دین مبین اسلام آموختن علم را بر مرد و زن مسلمان فرض گردانیده است و از اين ناحيه شهروندان افغانستان در جریان جنگ‌های چندین دهه پسين، از فراگیری دانش محروم بوده اند که تاثیرات منفی آن را امروز درحیات اجتماعی خود شاهد هستیم. محروم ساختن اطفال این سرزمین از تعلیم وتربیه وایجاد رعب و ترس در میان آنان می تواند به ارقام اطفال بیرون از مکتب و در نهایت به شمار شهروندان بیسواد در کشور بیفزاید و تلاش‌ها و قربانی‌های مردم این سرزمین را از بهر روشن شدن آینده‌ی نسل‌های جدید با تهدید مواجه ساخته و ملت افغانستان را در تاریکی نگهدارد. بناء از تمامی طرف‌های دخیل در جنگ می خواهیم تا هنگام نبرد به قوانین جنگی حرمت گذاشته و درقسمت حفظ مصوونیت غیرنظامیان به ویژه خانواده معارف توجه جدی داشته باشند.

دکتور محمد میرویس بلخی
سرپرست وزارت معارف

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۱:۱۷
Background image

شروع کار ساختمانی تعمیر یک مدرسه در ولایت لغمان

کار ساخت تعمیر جدید مدرسه دینی سعد بن ابي وقاص (رضی الله عنه) در قریه ماشکندی ولسوالی فرشغان ولایت لغمان، به هزینه ۱.۵ میلیون افغانی روی قطعه زمین وقف شده از سوی یک تن از اهالی محل آغاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۱:۱۰
Background image

برگزاری نشست ارتقای ظرفیت برای معلمان در ولایت بامیان

نشست شش‌روزه تحت عنوان «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۹۳ تن معلمان به صورت جداگانه و هم زمان  در ولسوالی‌ پنجاب( برای ۴۳ تن معلم) و یکاولنگ(برای ۵۰ تن معلم) ولایت بامیان آغاز شد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۵:۴۰
Background image

طی سه ماه اول امسال نزدیک به ۴ میلیون افغانی با معارف ولایت بامیان مساعدت شده است

طبق گزارشات ریاست معارف ولایت بامیان؛ در ربع اول سال ۱۴۰۵ خورشیدی؛ به ارزش مجموعی ۳ میلیون و ۷۵۲ هزار و۳۵۰ افغانی، با شماری از مراکز تعلیمی در مرکز و ولسوالی‌های آن ولایت مساعدت مالی. . .

بازگشت به اخبار