امضاء قراردادی به ارزش ۶.۵ میلیون افغانی میان ریاست معارف ولایت لوگر با یک شرکت ساختمانی خصوصی

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۱۰:۷
gadfg

میان ریاست معارف ولایت لوگر و یک شرکت ساختمانی خصوصی، قرارداد ترمیم ۱۲باب ساختمان اداری و تدریسی در ولایت مذکور به ارزش ۶.۵ میلیون افغانی امضا شد.

بر اساس این قرارداد، تعمیر ریاست معارف، دو مدرسه دینی و ۹ باب مکتب به گونه اساسی بازسازی خواهند شد که کار عملی آن در هفته آینده رسما آغاز می‌ شود.

قابل ذکر است که پیش از این نیز یک پروژه بزرگ بازسازی ۴۹ باب مکتب با حمایت مالی یک نهاد کمک‌کننده در این ولایت آغاز شده بود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۵:۲۱
Background image

برگزاری سیمینار میتودیکی برای اعضای انکشاف مسلکی در ولایت غزنی

سیمینار آموزشی ۹ روزۀ «ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» با حضور مسئولان ریاست معارف ولایت غزنی، برای اعضای علمی انکشاف مسلکی معلمان در ۹ ولسوالی آن ولایت آغاز شد.
در سیمینار متذکره اعضای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۴:۷
Background image

چند خبر کوتاه از ریاست های معارف ولایات

 پکتیا:
مساعدت ۲۸ هزار افغانیگی از سوی مردم علم دوست ولسوالی سید کرم ولایت پکتیا، با آمریت معارف آن ولسوالی صورت گرفته است؛ که در بخش بازسازی ساختمان و خریداری ضروریات آن آمریت به مصرف. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۴:۴
Background image

آغاز ورکشاپ ارتقای ظرفیت های مسلکی برای معلمان در ولایت ارزگان

از سوی ریاست معارف ولایت ارزگان، برای معلمین مضامین ساینسی و ریاضی شهر ترینکوت، مرکز آن ولایت ورکشاپ شش‌روزه ارتقای ظرفیت های مسلکی آغاز شد.
این ورکشاپ شش‌روزه که به‌گونه نظری و عملی. . .

بازگشت به اخبار