بازدید دکتر بلخی از "نمایشگاه پروژه‌های ساینسی و اختراعات" شاگردان مکاتب شهر کابل

media-moe
سه‌شنبه ۱۳۹۷/۱۱/۲۳ - ۹:۲۷
moe

وزارت معارف- کابل: دکتر "محمد میرویس بلخی" رهبری وزارت معارف از "نمایشگاه پروژه‌های ساینسی و اختراعات" شاگردان مکاتب شهر کابل بازدید کرد.

در این بازدید که امروز در نمایشگاه مستقر در "لیسه رابعه بلخی" صورت گرفت؛ دکتر "محمد میرویس بلخی" سرپرست وزارت معارف از نصاب تعلیمی جدید معارف با رویکرد "کاربردی" در مضامین ساینسی خبر داد.

دکتر بلخی عنوان کرد که چشم اندازی که ما برای معارف و نصاب جدید ترسیم کرده‌ایم این است که با کاربردی ساختن نصاب، زمینه شناسایی و رشد استعدادها را فراهم کرده تا بتوانیم در آینده نسلی پویا، خلاق و مخترع تقدیم جامعه افغانستان کنیم.

سرپرست وزارت معارف ضمن بازدید از اختراعات شاگردان مکاتب نواحی مختلف شهر کابل، دستاوردهای ساینسی این دانش آموزان را ظرفیتی عظیم برای اکتشافات علمی آینده افغانستان دانست و حمایت وزارت معارف را از روحیه خلاق محوری و ابتکار شاگردان اعلام کرد.

"احمد ضمیر گوارا" رئیس معارف شهر کابل نیز در جریان این پروگرام، برگزاری نمایشگاه پروژه‌های ساینسی مکاتب شهر کابل را یکی از برنامه‌های ارتقای کیفیت معارف عنوان کرد.

گوارا افزود که ریاست معارف شهر کابل از ابتدای سال تعلیمی 97 با هدف رشد استعدادها 12 برنامه ارتقای کیفیت تعریف کرده که تاکنون 10 برنامه آن تطبیق شده است.

با احترام

ریاست ارتباط و آگاهی عامه

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۵۹
Background image

ارزیابی پروژه اعمار تعمیر جدید یک مکتب در شهر کابل از سوی رئیس  حفظ ومراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف

محترم مولوی محمداسحاق مقدس، رئیس حفظ ومراقبت تا‌سیسات و املاک وزارت معارف وهئیت تخنیکی همراه شان از پروژه اعمار تعمیر سه منزله ۲۴صنفی لیسه قلعه حشمت خان در ناحیه هشتم شهر کابل نظارت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۱۶
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای شماری از آمران، مدیران و مهتممان مدارس در ولایت کنر

برنامه آموزشی ده‌روزهٔ از سوی ریاست عمومی کارکنان وزارت معارف، برای ۱۸۳ تن از آمران، مدیران و مهتممان مدارس ولایت کنر آغاز شد.
توقع می رود که با برگزاری برنامه مذکور کیفیت اداری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۱۴
Background image

ایجاد و نصب سیستم برق خورشیدی برای یک مکتب در ولایت هرات

به‌منظور تقویت و بهبود روند تعلیم و تربیه برای لیسهٔ مولانا واعظ کاشفی در ولسوالی شیندند ولایت هرات، به ارزش بیش از ۱۴۰ هزار افغانی، سیستم برق خورشیدی در لیسه مذکور فعال گردید.
محترم. . .

بازگشت به اخبار