برگزاری سیمینار ارتقای ظرفیت به کارمندان وزارت معارف

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۲/۴/۴ - ۱۴:۵۳
123

معینیت تعلیم و تربیه وزارت معارف به منظور بلند بردن ظرفیت های کاری و مهارت های مسلکی و وظیفوی کارمندان  ریاست های مربوطه خویش 
 سیمینار ارتقای ظرفیت برگزار نمود.
 قرار است در این برنامه برای اشتراک کننده گان، پیرامون امور کاری شان و از جمله مسایل اداری و اجرائیوی آموزش داده شود. 
مسئولان در معینیت تعلیم تربیه این وزارت هدف از برگزاری این سیمینار را، بلند بردن ارتقای ظرفیت کارمندان بخش های اداری و اجرائیوی ریاست های مربوطه عنوان کرده، تصریح کردند؛  یکی از شاخص های مهم اجرای به موقع، شفافیت  و دقیق  امور محوله،  بلدیت و مهارت کارمندان به نحوه و طرزالعمل کار های مذکور می باشد، که این برنامه نیز به همین منظور روی دست گرفته شده است.
   گفتنی است که؛ معینیت تعلیم و تربیه برگزاری چنین برنامه ها را در پیشبرد امور اداری مؤثر دانسته و در نظر دارد سیمینار های مشابه را در ریاست های معارف ولایات  نیز برگزار نماید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۵:۱۵
Background image

ایجاد یک صنف مجهز کامپیوتر برای یک باب مکتب در ولایت خوست

یک صنف مجهز کمپیوتر به ارزش ۲۲۱ هزار و ۳۶ افغانی برای لیسه مرکزی ولسوالی زازی‌میدان ولایت خوست به همکاری مالی هموطنان معارف‌دوست و علاقه‌مندان به علم، ایجاد و به بهره‌برداری سپرده شد.
د. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۲:۵۵
Background image

معین مالی و اداری وزارت معارف به ولایت زابل عزیمت نمود

محترم الحاج مولوی صبغت‌الله وصیل، معین مالی و اداری وزارت معارف، دریک سفر رسمی به ولایت زابل عزیمت نموده و در نشستی با الحاج عبدالرحمن حمیدی، رئیس معارف، آمران برنامه‌ها و شماری از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۲:۵۲
Background image

مساعدت حدود دو میلیون افغانی از سوی مردم با نهاد‌های تعلیمی در ولایت سرپل

در نتیجه همکاری و حمایت مردم از معارف از طریق شورا‌های تعلیمی مکاتب و مدارس در ولسوالی البدر ولایت سرپل، مبلغ دو میلیون افغانی کمک مردمی برای حمایت و تقویت بخش‌های مختلف معارف در آن. . .

بازگشت به اخبار