تهدابگذاری سه باب مکتب در ولایت فاریاب

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۵ - ۱۰:۳۶
سیبل

طی مراسمی سنگ تهداب سه باب مکتب در ولایت فاریاب گذاشته شد:

۱- سنگ تهداب یک باب مکتب در روستای جوقای ولسوالی دولت آباد ولایت یاد شده به ارزش ۱۶،۷ میلیون افغانی با تمام تجهیزات و ملحقات ضروری آن.

۲- مکتب دومی در مربوطات ولسوالی سبزپوش به مصرف ۱۲،۹ میلیون افغانی با تمام ملحقات ضروری و تجهیزات آن.

۳- مکتب پوسته قلعه در ولسوالی سبزپوش به هزینه ۱۶،۴ میلیون افغانی با تمام تجهیزات ‌و ملحقات آن.

مصارف مجموعی هرسه مکتب مبلغ ۴۶ میلیون افغانی برآورد شده که از سوی یکی از نهاد های مدد رسان به معارف پرداخت می شود.

در مراسمی که به همین مناسبت دایر گردیده بود، علاوه از مولوی محمد طاهر جواد رئیس و مسئولین ریاست معارف، شماری از مسئولین ادارات محلی و‌علماء ولایت فاریاب نیز حاضر بودند.

رئیس معارف ولایت فاریاب طی سخنانی با اشاره به عرضه خدمات متوازن تعلیمی و تربیتی وزارت معارف برای اولاد وطن در سراسر کشور، از مردم خواست تا از پلان های وزارت معارف حمایت مادی و‌معنوی نموده و از مسئولین و شاگردان نیز تقاضا نمود که از تعمیرات مکاتب و تجهیزات آن نگهداری نمایند.

در مقابل اهالی مناطق یاد شده از اهتمام رهبری وزارت معارف در زمینه بسط و توسعه نظام تعلیمی کشور قدردانی نموده و‌حمایت های شان را از پلان ها و برنامه های ریاست معارف آن ولایت اعلام داشتند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۶:۹
Background image

اعلان داوطلبی

وزارت معارف از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت مینماید تا در پروسه داوطلبی پروژه تهیه و خریداری 3 قلم سایل لابراتوار و کمپیوتر لب ها ضرورت ریاست مرکز ساینس بابت سال مالی 1404، اشتراک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۶:۷
Background image

د داوطلبۍ اعلاناعلان داوطلبی

وزارت معارف از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت مینماید تا در پروسه داوطلبی پروژه تهیه و خریداری الماری چهار روکه به تعداد 60 پایه الماری دو روکه فلزی به تعداد 100 پایه جهت نگهداشتن. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۶ - ۱۵:۴۹
Background image

معین محترم تضمین کیفیت وزارت معارف، از جریان امتحانات یک تعداد مکاتب شهر کابل بازدید کرد

محترم الحاج مولوی عبدالخالق صادق، معین تضمین کیفیت وزارت معارف، به همراهی محترم مولوی نجم‌الحق آمر حوزه پنجم تعلیمی شهر کابل، از لیسه عالی ابوذر غفاری و لیسه خصوصی نوی دیوه نظارت و. . .

بازگشت به اخبار