دیدار شماری از روئسای معارف ولایات با سرپرست محترم وزارت معارف

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۴:۵۲
21

به نمایندگی از سایرین، رئیسان معارف ولایت های کابل، میدان وردگ، بامیان، کاپیسا، غزنی و لوگر با محترم الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف دیدار و در محوریت وضعیت روند تعلیم و تربیه در ولایت ها با هم بحث های مفصل و تبادل نظر نمودند.
روئسای معارف ولایت های یاد شده هر یک بالنوبه به صورت کل پیرامون وضعیت تعلیمی، اداری و سایر موضوعات مرتبط به معارف ولایات صحبت نموده، مشکلات و چالش های فرا راه فعالیت های مدارس و مکاتب و نحوه تعامل با نهاد های همکار با معارف در ولایات و یک سلسله پیشنهادات و نظریات شان را با رهبری محترم وزارت در میان گذاشتند.
در مقابل، سرپرست محترم وزارت معارف ضمن استماع صحبت های مسئولاین مذکور، تشریف آوری آن ها را خیر مقدم گفته، با تحسین از کارکرد های ریاست های معارف ولایات در امر تقویه کیفیت تعلیمی و توسعه نهاد های تعلیمی، در پیوند به نظریات ارائه شده بعد از غور و بررسی دقیق هدایات لازمی و وعده همکاری سپرده و به حل چالش های متذکره اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۵:۵۱
Background image

اطلاعیه وزارت معارف اعلان داوطلبی

وزارت معارف از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می نماید تا در پروسه داوطلبی پروژه تهیه ۸ پایه مواد ماشینری ضرورت ریاست مرکز ساینس بابت سال مالی ۱۴۰۴ خورشیدی، اشتراک نموده و بعد از ملاحظه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۵:۲۵
Background image

افتتاح تعمیر جدید یک باب مکتب در ولایت دایکندی

متوسطه جلال‌الدین بلخی، در مربوطات ولسوالی میرامور ولایات دایکندی که کار اعمار آن چندی قبل به هزینه مجموعی یک میلیون افغانی از مساعدت های مردم محل آغاز گردیده بود، اینک به اتمام رسیده‌. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۵:۲۲
Background image

اطلاعیه وزارت معارف تصمیم اعطای قرار داد

به تاسی از فقره ۲ ماده ۴۳ قانون تدارکات، به اطلاع عموم متقاضیان واجد شرایط رسانیده می شود که وزارت معارف در نظر دارد تا قرار داد پروژه تهیه و خریداری ۱۷ قلم اجناس کمپیوترلب برای ضرورت. . .

بازگشت به اخبار