سیمینار ۳ روزه برای کارمندان ریاست معارف ولایت کنر

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۲ - ۱۰:۱
xfdsg
قاری عتیق الله مؤذن رئیس تفتیش داخلی وزارت معارف با هیئت همراه به ولایت کنر سفر نموده و سیمینار ۳ روزه را که موضوعات آن شامل اساسات بررسی و تفتیش بخش های مالی، تدارکاتی و دیپو های اجناس می باشد، را برای کارمندان ریاست معارف ولایت کنر افتتاح نمود.
مولوی محب الله حیدری رئیس معارف ولایت کنر از دایر گردیدن این سیمینار اظهار خرسندی نموده و ضمن قدردانی از هیئت وزارت معارف، اجرای این گونه سیمینار ها را برای کارمندان سودمند عنوان نمود.

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۰:۳۶
Background image

مساعدت نزدیک به ۲۵۰ هزار افغانی با سه باب مکتب در ولایت پکتیا

به هدف دسترسی بهتر شاگردان مکاتب به تعلیم و تربیه، مساعدت مالی ۲۴۳ هزار افغانیگی از سوی مردم ولسوالی زرمت ولایت پکتیا با لیسه های دولت‌زی، باتور و ایمنی آن ولسوالی صورت گرفته است که. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۰:۲۳
Background image

اعمار یک باب مکتب به هزینه بیش از ۲۱ میلیون افغانی در ولایت فاریاب

ساختمان جدید ابتدائیه المار در ولسوالی خواجه موسی ولایت فاریاب با حمایت مالی یکی از نهادهای همکار در بخش معارف به هزینه ۲۱.۳۴ میلیون افغانی طی مراسمی به بهره‌برداری سپرده شد.

رئیس. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۱۴:۵۷
Background image

آغاز کار پروژ‌هٔ‌ ترمیمات ۸ باب مکتب به ارزش بالغ بر ۴ میلیون افغانی در ولایت هرات

کار ترمیم و بازسازی ۸ باب مکتب در سطح ولسوالی‌های گذره و زیرکوه ولایت هرات آغاز شد.

این پروژه‌ها با همکاری یکی از نهادهای همکار معارف به ارزش مجموعی ۴ میلیون و ۴۸۰ هزار افغانی عملی می. . .

بازگشت به اخبار