فراغت ۱۵۳ تن طالب العلم از دارالحفاظ مرکزی کابل

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۴:۳۷
یبزشیب

در مراسم فراغت طالبان العلمان دارالحفاظ مرکزی کابل، علاوه از محترم الحاج مولوی کرامت الله آخند زاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف، مسئولان، استادان و طلاب دارالحفاظ یاد شده، شماری از علما و مهمانان نیز اشتراک داشتند.
ابتداء محترم مولوی غلام الرحمن منیب آمر دارالحفاظ مرکزی کابل تشریف آوری معین محترم تعلیمات اسلامی این وزارت و سایر مهمانان را خوش آمدید گفته در مورد فعالیت های این نهاد تعلیمی به حاضرین  معلومات مبسوط ارائه نمود.
سپس معین محترم تعلیمات اسلامی وزارت معارف با اشاره به ارزش علم گفت: علم یکی از ضروریات اساسی هر جامعه است که برای جامعه رفاه، پایداری و روشنایی می بخشد.
وی افزود: قرآن کریم رهنمای مکمل سعادت دنیا و آخرت انسان ها ست و انسان  ها را در عرصه های سیاسی، اقتصادی، اخلاقی و زندگی اجتماعی رهنمایی می کند.
هکذا معین محترم  وزارت معارف پیرامون  معیاری سازی امتحانات صحبت نموده، افزود: وزارت معارف به هدف تقویه و بهبود وضعیت تعلیم و تربیه در ملک، امسال امتحانات معیاری صنوف دهم مکاتب شهر کابل را راه اندازی نمود و در نظر است که سلسله آن به تدریج به تمام ولایت ها گسترش یابد و از طلاب خواست تا به تداوم  تعلیم علوم دینی و عصری کوشش نموده تا به  منابع حقیقی روشنایی مبدل شوند.
محفل با قرائت دعائیه اختتام یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۴:۵۸
Background image

سفر رئیس حفظ و مراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف به ولایت کندهار

محترم مولوی سمیع‌الحق حماس، رئیس محترم حفظ و مراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف به منظور بازدید از پروژه‌های ساختمانی در ولایت کندهار، وارد آن ولایت شد.
هدف این سفر، بررسی و نظارت از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۴:۳۷
Background image

فراغت ۱۵۳ تن طالب العلم از دارالحفاظ مرکزی کابل

در مراسم فراغت طالبان العلمان دارالحفاظ مرکزی کابل، علاوه از محترم الحاج مولوی کرامت الله آخند زاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف، مسئولان، استادان و طلاب دارالحفاظ یاد شده، شماری از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۴:۳۳
Background image

فراغت ۳۵ تن طالبان العلم از دارالعلوم عالی اسلامی حاجی چمن شهر کابل

مراسم فراغت ۳۵ تن طالبان العلم و حافظان دارالعلوم عالی اسلامی حاجی چمن در شهر کابل با حضور مسئولان معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف، مهمانان عالی رتبه ا.مارت اسلامی افغانستان، علمای. . .

بازگشت به اخبار