مراسم اختتامیه المپیاد ملی ریاضی و ساینس شاگردان مکاتب مرکز و ولایات برگزار شد

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۱۵:۸
5465

حسب پلان مطروحه ریاست مرکز ساینس وزارت معارف، مراسم اختتامیه المپیاد ملی ریاضی و ساینس شاگردان مکاتب مرکز و ولایت ها با حضور هیئت محترم رهبری و مسئولان شماری از ادارات مرکز وزارت معارف، نمایندگان برخی از نهاد های حمایت کننده معارف و مهمانان برگزار شد.
در آغاز محترم الحاج مولوی اول گل ایوبی،رئیس عمومی نصاب و انکشاف مسلکی این وزارت، ضمن خوشامدگویی به مهمانان، در مورد کنفرانس علمی مذکور به شرکت کنندگان معلومات ارائه داد و از خلاقیت، نوآوری و تلاش شاگردان در حوزه فناوری تحسین کرد.
در ادامه محترم الحاج مولوی غلام حیدر شهامت رئیس اداره تخنیکی و مسلکی نیزاز اقدامات وزارت معارف در برگزاری این مسابقات علمی و تشویق شاگردان نوآور تقدیر کرد و از جوانان خواست که شبانه روز برای کسب علم و دانش تلاش کنند. 
به همین ترتیب محترم الحاج مولوی صبغت الله وصیل، معین مالی و اداری این وزارت هم از برگزاری این المپیاد علمی ابراز خرسندی کرد و از همه نهادهای که  در این زمینه همکاری نموده اند، قدردانی نمود.
وی علم را قدرت و صلابت یک ملک دانست و اطمینان داد که دانش‌آموزان و جوانان افغان به زودی به پیشرفت‌های بزرگ و مقام‌های جهانی در حوزه علم و تکنالوژی دست خواهند یافت.
در همین راستا، محترم الحاج مولوی کرامت الله آخندزاده، معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف، به همه شاگردان ممتاز، موفقیت آن ها را در این رقابت ها تبریک گفت و توضیح داد که اسلام بر کسب علم تأکید کرده است و این دال بر آن است که معیار جامعه در دانش نهفته است تا بتوانیم از طریق این معیار به کامیابی های دنیوی و اخروی دست یابیم.
سایر سخنرانان نیز بالنوبه در پیوند به موضوع صحبت نموده، تصریح کردند؛  افغانستان سرزمین استعدادهای نوظهور است و تأکید کردند،  تنها اساس قدرت و توسعه جهان اسلام، علم، دانش و تکنالوژی است.
به گفته مسئولان، این مسابقه علمی ابتداء درسطح مکاتب ولایت ها اجرا شد و پس از ارزیابی های دقیق، طرح‌های علمی ۴۵ دانش‌آموز از جمع شاگردان اشتراک کننده، برتر شناخته شده و به مسابقات علمی سراسری راه یافتند که پس از ارزیابی های کارشناسانه هیئت موظف، ۳ نفر هر یک ثناالله از ولایت پروان مقام اول، فرهادالله از ولایت کاپیسا، مقام دوم و محمد ایاز از ولایت  میدان وردگ، مقام سوم را از آن خود نمودند که از طرف مسئولان با توزیع هدایای معنوی و مادی مورد تقدیر و تمجید قرار گرفتند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۱۵:۸
Background image

مراسم اختتامیه المپیاد ملی ریاضی و ساینس شاگردان مکاتب مرکز و ولایات برگزار شد

حسب پلان مطروحه ریاست مرکز ساینس وزارت معارف، مراسم اختتامیه المپیاد ملی ریاضی و ساینس شاگردان مکاتب مرکز و ولایت ها با حضور هیئت محترم رهبری و مسئولان شماری از ادارات مرکز وزارت معارف،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۱۵:۴
Background image

افتتاح تعمیر جدید یک باب مکتب به هزینه نزدیک به ۱۶ میلیون افغانی در ولایت فاریاب

ساختمان جدید مکتب ابتدائیه گپی‌ میرشکار مربوط ولسوالی المار ولایت فاریاب به هزینه ۱۵.۹۵ میلیون افغانی با حمایت مالی یکی از نهادهای همکار با معارف، اعمار و طی مراسمی با حضور مسئولین. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۹ - ۱۰:۱۶
Background image

آغاز کار ساخت تعمیر یک مدرسه به مصرف ۲ میلیون افغانی در ولایت پکتیا

تعمیر جدید برای مدرسه دینی مدینة‌القرآن  شهر گردیز، مرکز ولایت پکتیا، به هزینه ۲ میلیون افغانی روی قطعه زمین وقف شدهٔ به مساحت ۱.۵ جریب که ارزش آن نیز حدود ۱.۵ میلیون افغانی می باشد، از. . .

بازگشت به اخبار