معاون بنیاد معارف کشور ترکیه با معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف دیدار کرد

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۱/۶/۱۶ - ۹:۱۰
د ترکیې د معارف بنسټ مرستیال د پوهنې وزارت د اسلامي تعلیماتو له معین سره وکتل

آقای سلیمان التون معاون بنیاد معارف کشور ترکیه و هیئت معیتی شان با الحاج مولوی کرامت الله آخندزاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف دیدارو ملاقات نمود.
در ابتدا معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف تشریف آوری هیئت را خیر مقدم گفته، خدمات بنیاد مذکور را در حوزه علمی افغانستان ستوده و از آن قدر دانی کرد .
متعاقبا روی نصاب دارالعلوم ها، استادان،مرخصی ها،فیس و سایر موضوعات مورد علاقه بحث های تفصیلی  صورت گرفت.
در خاتمه معاون بنیاد معارف ترکیه از وزارت معارف و به ویژه مسئولان معینیت تعلیمات اسلامی این وزارت از بابت تسهیلات که غرض تطبیق برنامه های  تعلیمی آن بنیاد فراهم می نمایند ، تشکری نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۲
Background image

برگزاری برنامهٔ علمی، اصلاحی و تربیتی برای شماری از معلمان در تالار جلسات وزارت معارف

از سوی هیئت مرکزی تطبیق قانون امر بالمعروف و نهی عن المنکر و ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، به‌منظور اصلاح فکری و اخلاقی، تعلیم و تربیه سالم و تقویت ارزش‌های اسلامی، برنامهٔ یک‌روزهٔ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۲:۱۷
Background image

ترمیم و ساخت صنوف درسی جدید برای یک مکتب در ولایت غزنی

کار ترمیم ۱۶ صنف درسی، ساخت شش صنف درسی جدید و خریداری چهار جریب زمین برای لیسه رسنی در ولسوالی گیلان ولایت غزنی، به هزینه ۱.۴ میلیون افغانی با همکاری مالی باشندگان محل تکمیل گردیده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۱:۵۰
Background image

خلاصهٔ چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- خوست:
لیسه نصرت‌مینه در مرکز ولایت خوست به هزینه ۵۵ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل ترمیم و تجهیز گردید.

- ننگرهار:
کار حفر یک حلقه چاه آب آشامیدنی برای مکتب ابتدائیه شهید نورمحمد. . .

بازگشت به اخبار