کار ساخت یک باب مدرسه دینی به هزینه یک میلیون افغانی در ولایت پکتیکا آغاز گردید.

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۰:۲۶
21

کار ساخت یک باب مدرسه دینی در منطقه یخ‌گری ولسوالی سروضه ولایت پکتیکا، با هزینه یک میلیون افغانی به کمک مالی اهالی آن ولسوالی آغاز شد.

محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس معارف ولایت پکتیکا، از ساخت این مدرسه استقبال کرده، آن را نشانه‌ای روشن از دین‌دوستی و علاقه مردم به علم دانست.

قرار است این مدرسه دارای ۴ صنف درسی با سایر ملحقات ضروری آن باشد که تاکنون مبلغ ۳۰۰ هزار افغانی برای اعمار آن به مصرف رسیده و تا پایان کار مبلغ ۷۰۰ هزار افغانی دیگر نیز هزینه برخواهد داشت.

رهبری وزارت معارف پشتیبانی مالی مردم معارف پرور کشور را با نظام معارف به دیده قدر نگریسته و از حمایت های مالی مردم علم دوست ولایت پکتیکا استقبال می کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۵۹
Background image

ارزیابی پروژه اعمار تعمیر جدید یک مکتب در شهر کابل از سوی رئیس  حفظ ومراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف

محترم مولوی محمداسحاق مقدس، رئیس حفظ ومراقبت تا‌سیسات و املاک وزارت معارف وهئیت تخنیکی همراه شان از پروژه اعمار تعمیر سه منزله ۲۴صنفی لیسه قلعه حشمت خان در ناحیه هشتم شهر کابل نظارت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۱۶
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای شماری از آمران، مدیران و مهتممان مدارس در ولایت کنر

برنامه آموزشی ده‌روزهٔ از سوی ریاست عمومی کارکنان وزارت معارف، برای ۱۸۳ تن از آمران، مدیران و مهتممان مدارس ولایت کنر آغاز شد.
توقع می رود که با برگزاری برنامه مذکور کیفیت اداری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۱۴
Background image

ایجاد و نصب سیستم برق خورشیدی برای یک مکتب در ولایت هرات

به‌منظور تقویت و بهبود روند تعلیم و تربیه برای لیسهٔ مولانا واعظ کاشفی در ولسوالی شیندند ولایت هرات، به ارزش بیش از ۱۴۰ هزار افغانی، سیستم برق خورشیدی در لیسه مذکور فعال گردید.
محترم. . .

بازگشت به اخبار