کمک بالغ بر یک میلیون افغانیگی مردم میدان وردگ طی امسال برای معارف

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ - ۱۰:۱۲
12314

اهالی معارف‌دوست ولسوالی سیدآباد ولایت میدان‌وردگ از آغاز سال جاری (۱۴۰۳) تا الحال به ارزش یک میلیون و ۳۷ هزار و ۱۸۱ افغانی با لیسه نور‌المشایخ آن ولسوالی مساعدت مالی نموده اند که مبلغ یاد شده جهت اعمار یک باب تعمیر جدید ۶ صنفی، احاطه لیسه، نصب سیستم برق آفتابی و آب آشامیدنی مکتب مذکور به مصرف رسیده است.

وزارت معارف از مساعدت های مالی و حمایت های معنوی مردم کشور و بالاخص باشندگان معارف دوست ولایت میدان وردگ اظهار قدردانی و سپاسگزاری می کند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۲:۲۷
Background image

تهداب گذاری ساختمان یک‌باب مکتب در ولایت دایکندی

سنگ بنای تعمیر لیسه مملوق در مربوطات ولسوالی شهرستان ولایت دایکندی که قرار است با هزینه ۲ میلیون افغانی روی قطعه زمینی به مساحت ۲.۵ جریب که از سوی اهالی آن ولسوالی برای اعمار لیسه یاد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۲:۱۶
Background image

فشرده چند خبر از معارف مرکز و ولایات

- کابل:
کارگاهی تحت عنوان گزارش نویسی و گزارش دهی آنلاین برای کارمندان و مسئولین ریاست معارف ولایت کابل برگزار گردید که الی ۴ روز ادامه خواهد داشت.

- پکتیا:
سیمینار یک روزه فرهنگی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۱ - ۱۲:۹
Background image

برگزاری امتحان رقابتی بست های خالی معلمین در ولایت پکتیکا

امتحان بست‌های خالی معلمین ۹ باب مکتب در ولسوالی های؛ گومل، یوسف‌خیل، خوشامند، نکه، چهاربران، سروبی، ارگون، یحی‌خیل و سر روضه ولایت پکتیکا مطابق طرزالعمل استخدام معلمین وزارت معارف از. . .

بازگشت به اخبار