دیدار معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف ازشماری مدارس ولایت بلخ

media-moe
شنبه ۱۴۰۱/۷/۲۳ - ۹:۵۵
123

الحاج مولوی کرامت الله آخندزاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف که در یک سفر رسمی در ولایت بلح خضور دارند، در حالی که مولوی عبدالجلیل شهید خیل رئیس معارف ولایت بلخ موصوف را همراهی می کرد از مدرسه جهادی و دارالایتام مرکزی آن ولایت دیدار نمود.
در آغاز معین وزارت معارف با شیخ نور محمد مسئول مدرسه جهادی ، استادان و شاگردان مدرسه یاد شده دیدار و ملاقات کرده گفت: هدف از ایجاد مدارس دینی در کشور، تربیه نسل جدید به روحیه اسلامی بوده تا احکام دین مقدس اسلام را برای مردم برسانند.
موصوف افزود: نصاب جدید بر بنیاد ضروریات و نیاز مندی های کنونی جامعه ما تهیه شده که نتیجه پیروزی جهاد و زحمات استادان و علما ما می باشد.
سپس مسئول مدرسه جهادی آن ولایت تشریف آوری هیئت را خوش آمدید گفته، مشکلات تدریسی، اداری  و مالی مدرسه را به حضور هیئت بر شمرده و در جهت بهتر شدن پروسه تدریس مدرسه نظریات خویش را ارایه کرد.
متعاقبا معین وزارت معارف از دارالایتام مرکزی ولایت بلخ نیز دیدن نموده و حمایت رهبری وزارت را از مدارس و سایر مراکز تعلیمی ولایت مذکور ابراز داشت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۵:۳۹
Background image

نشست علمی و مسلکی با مدیران مکاتب نواحی شانزده‌گانه در ریاست معارف شهر کابل دایر شد

ریاست معارف شهر کابل به‌منظور تنظیم بهتر امور آموزشی، ارتقای کیفیت تعلیم، تقویت امور اداری و افزایش مؤثریت مدیریت مکاتب، یک نشست گستردهٔ علمی، مسلکی و آموزشی را با مدیران مکاتب نواحی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۵:۳۶
Background image

تطبیق برنامه های ارتقای ظرفیت برای کارکنان اداری ریاست معارف ولایت میدان‌وردگ

 برای ۵۲ تن کارمندان اداری هسته مرکزی ریاست معارف ولایت میدان وردگ، یک نشست علمی و آموزشی سه‌روزه در بخش اداره و مدیریت آغاز شد.
محترم مولوی الحاج عبدالحق حقانی، رئیس معارف ولایت یاد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۵:۳۲
Background image

برای طلاب بی سرپرست مدارس دینی ولایت لـوگر لباس کمک شد

برای ۳۰ تن طلاب بی سرپرست و بی بضاعت مدارس دینی ولایت لوگر، از سوی یک‌نهاد خیریه البسه مساعدت شد.
به گفته مسوولان ریاست معارف ولایت مذکور، بسته‌های البسه یاد شده که ارزش آن حدود ۱۸ هزار. . .

بازگشت به اخبار