نگاهی به چند خبر کوتاه معارف در ولایت

media-moe
شنبه ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ - ۱۲:۱۵
000

جوزجان:
مولوی شمس الله آمر معارف ولسوالی درزاب ولایت جوزجان طی جلسه ی با مدیران مکاتب این ولسوالی، ضمن رهنمایی های لازم از آنان خواست تا در پروسه امتحانات چهارونیم ماهه شفافیت و استعداد شاگردان را معیار کامیابی و ارتقا قرار دهند.
کاپیسا:
چندی پیش ورکشاپ آموزشی سه روزه از سوی دفتر ولایتی موسسه یونیسف که برای مدیران و اعضای شورای مکاتب ولسوالی حصه اول ولایت کاپیسا برگزار شده بود با توزیع تصدیقنامه ها برای شاملان آن، پایان یافت. 
استاد خان آٰغا هارون معاون تعلیم و تربیه ریاست معارف این ولایت، از همکاری موسسه متذکره ابراز قدردانی نموده و از اشتراک کننده گان خواست تا از داشته های این ورکشاپ استفاده بهینه نمایند.
لوگر:
اعضای ریاست نظارت و ارزیابی وزارت معارف در هماهنگی با ریاست معارف ولایت لوگر برای مسئولان و کارمندان آمریت ولسوالی خوشی این ولایت سیمینار آموزشی و میتودیکی برگزار نموده و کارمندان را در این مورد به صورت عملی و نظری آموزش دادند.
پکتیکا:
مسئولان در ریاست معارف پکتیکا میگویند: در جریان سال ۱۴۰۱ خورشیدی، به هزینه ۸.۸ میلیون افغانی اداره محلی موسسه یونیسف  در ۸ ولسوالی این ولایت ۱۱ باب مکتب را ترمیم و بازسازی نموده اند. 
دست اندرکاران معارف پکتیکا ضمن تشکری از موسسات همکار و مردم معارف دوست این ولایت، میگویند: تلاش میکنند تا سایر مکاتب را نیز با کمک مردم و موسسات ترمیم کنند.
نیمروز:
جلسه اداری لیسه شهید گل محمد برگزار گردید که روی آمادگی امتحانات چهارونیم ماهه، مشکلات دانش آموزان از بابت کمبود کتب و صنوف درسی و سایر موضوعات مورد علاقه بحث گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۲:۱۷
Background image

ترمیم و ساخت صنوف درسی جدید برای یک مکتب در ولایت غزنی

کار ترمیم ۱۶ صنف درسی، ساخت شش صنف درسی جدید و خریداری چهار جریب زمین برای لیسه رسنی در ولسوالی گیلان ولایت غزنی، به هزینه ۱.۴ میلیون افغانی با همکاری مالی باشندگان محل تکمیل گردیده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۱:۵۰
Background image

خلاصهٔ چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- خوست:
لیسه نصرت‌مینه در مرکز ولایت خوست به هزینه ۵۵ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل ترمیم و تجهیز گردید.

- ننگرهار:
کار حفر یک حلقه چاه آب آشامیدنی برای مکتب ابتدائیه شهید نورمحمد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۱:۴۷
Background image

نظارت حمایوی از آزمایشگاه‌های دو باب مکتب در ولایت کابل

 
هیئتی از ریاست مرکز ساینس و فناوری تعلیمی وزارت معارف، به‌منظور ارزیابی وضعیت آزمایشگاه‌ها و استفاده مؤثر از امکانات آزمایشگاهی، از لیسه‌ بگرامی و لیسه عبدالشکور رشاد در ولسوالی. . .

بازگشت به اخبار