دیدار معین منابع و اداره وزارت معارف از ولایت های زابل و غزنی
مولوی صبغت الله وصیل معین منابع و اداره وزارت معارف طی سفر های که به هدف تبادل نظر در مورد بهبود وضعیت تعلیمی ولایات واستماع پیشنهادات، نظریات و مشکلات مسئولین ریاست های معارف، وارد ولایت های زابل و غزنی گردید.
موصوف در دیداری که با رئیس و مسئولین ریاست معارف ولایت زابل داشت، روی بهبود وضعیت تعلیمی و یک سلسله موضوعات مورد علاقه مرتبط به معارف با آنها صحبت و گفتگو نمود.
همچنان معین وزارت معارف در دیدار با رئیس معارف ولایت غزنی، آمرین و مسئولین شعبات مختلف آن ریاست، خدمات آن ریاست را ستوده و در موارد تطبیق ساختار تشکیلات در آن ریاست، پلان سه ساله ملی معارف و سایر موضوعات مورد علاقه مرتبط به تعلیم و تربیه، مشکلات و چالش های معارف آن ولایت از جمله مشکلات عدم دسترسی مردم به خدمات تعلیمی در نقاط دوردست آن ولایت صحبت کرده، نظریات و پیشنهادات آنها را استماع و در راستای حل چالش های آن ریاست ضمن وعده همکاری، برای ریاست مذکور هدایات لازم نیز سپرد.
