این بار کمک ۵۰۰ هزار افغانی از سوی یک تن برای معارف در ولایت کابل

media-moe
شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۸ - ۱۴:۰
gjfhfd

مولوی عبدالحق حقانی رئیس معارف ولایت کابل، حین بازدید از مکاتب ولسوالی میربچه کوت این ولایت گفت: یک تن از هم وطنان علم پرور از باشندگان آن ولسوالی به هزینه شخصی خود یک تعداد وسایل درسی از قبیل ۱۲۰ پایه چوکی، قلم توش و تخته سفید را برای متوسطه شیخان بقا بیک ولسوالی میربچه کوت خریداری و هم اعمار دیوار احاطه مکتب یاد شده را به عهده گرفته که مجموعا مبلغ ۵۰۰ هزار افغانی مصرف شده است.

رهبری وزارت معارف از بهر این کمک ها از این هم وطن ما اظهار قدردانی می کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۱۵:۸
Background image

رئیس حفظ و مراقبت تاسیسات واملاک وزارت معارف از شماری پروژه‌های ساختمانی مکاتب در ولایت کابل نظارت کرد

محترم مولوی محمد اسحاق مقدس رئیس حفظ و مراقبت تاسیسات واملاک وزارت معارف وهئیت تخنیکی همراه شان از پروژه‌های اعمار تعمیرات ۲۴ صنفی سه منزله مکاتب خالدابن ولید وعبدالله ابن عباس (رضی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۱۵:۵
Background image

رئیس نظارت و ارزیابی وزارت معارف به ولایت بغلان عزیمت نمود

هیئتی به رهبری محترم مولوی غلام ربی ربانی رئیس نظارت و ارزیابی وزارت معارف، به ولایت بغلان سفر نموده و طی نشستی با مسئولان معارف آن ولایت دیدار و گفتگو نمودند.
در آغاز نشست، محترم مولوی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۱۱:۵۶
Background image

آغاز کار ترمیماتی ۱ تعمیر اداری و ۹ باب مکتب در ولایت زابل

کار ترمیماتی ۱ تعمیر اداری در هسته مرکزی ریاست معارف ولایت زابل و ۹ باب مکتب در آن ولایت، به هزینه ۳ میلیون افغانی از سوی وزارت معارف آغاز گردید.
هدف از اجرای این پروژه، بهبود کیفیت. . .

بازگشت به اخبار