دیدار معین انکشاف نصاب وتربیه معلم وزارت معارف با استادان تربیه معلم هرات

media-moe
شنبه ۱۳۹۸/۱/۱۷ - ۱۳:۵۷
moe

 

مرجان متین معین انکشاف نصاب و تربیه معلم وزارت معارف به استادان تربیه معلم ولایت هرات دیدار کرد.
در این دیدار که به روز پنجشنبه هفته گذشته انجام شد معین انکشاف نصاب و تربیه معلم وزارت معارف در رابطه به طرح تغییر وظایف تربیه‌های معلم وضاحت داد .

بانو متین در این دیدار تعهد سپرد که تربیه‌های معلم ملغا شدنی نیست بلکه طبق هدایت رییس جمهوری افغانستان وزارت‌های معارف ، تحصیلات عالی و مالیه مکلف شده اند روی طرحی کار نمایند که بر اساس آن وظایف مراکز تربیه معلم نتیجه محور گردد.

به گفته خانم متین در حال‌حاضر مراکز تربیه معلم وظیفه دارند تا بیش از 60 هزار معلم غیر مسلکی در سطح کشور را تا صنف چهاردهم ارتقای ظرفیت نمایند.

معین انکشاف نصاب وزارت معارف از استادان تربیه معلم خواست تا دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود در رابطه به تغییر وظیفه تربیه‌های معلم با معینیت نصاب شریک سازند.

در این برنامه استادان تربیه‌های معلم ولایت هرات مشکلات خود را با معین نصاب وزارت معارف شریک ساختند .

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۳۸
Background image

خلاصه چند خبر از معارف ولایات

- پنجشیر:
به تعداد ۱۹۸ جلد کتاب درسی، یک پایه کامپیوتر نوع (DELL) معۀ یک پایه پرنتر به ارزش مجموعی ۲۵ هزار افغانی، از سوی یک تن از اشخاص معارف دوست برای لیسه بی‌بی آمنه در مرکز ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۳۴
Background image

با مصرف بیش از ۲ میلیون افغانی سنگ پایه یک مکتب در ولایت بدخشان گذاشته شد

سنگ تهداب تعمیر جدید لیسه بریخم  در ولسوالی شهربزرگ ولایت بدخشان با حضور محترم الحاج مولوی محمد طاهر جواد، رئیس معارف آن ولایت، طی یک مراسم رسمی به زمین گذاشته شد.
این ساختمان که به‌. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۱:۳۳
Background image

برگزاری امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجران برگشته در ولایت خوست

ریاست معارف ولایت خوست در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی، امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجران برگشت کننده به وطن را برگزار کرد که در مجموع، ۸۶۴ تن آن ها به مکاتب و ۳۵ تن به مدارس دینی. . .

بازگشت به اخبار