افتتاح تعمیر جدید یک باب مکتب در ولایت دایکندی

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۵:۲۵
545

متوسطه جلال‌الدین بلخی، در مربوطات ولسوالی میرامور ولایات دایکندی که کار اعمار آن چندی قبل به هزینه مجموعی یک میلیون افغانی از مساعدت های مردم محل آغاز گردیده بود، اینک به اتمام رسیده‌ و طی مراسمی با اشتراک رئیس و مسئولین معارف، علماء و نماینگان مردم آن ولسوالی افتتاح و رسما به بهره برداری سپرده شد.

محترم مولوی رحمت‌الله قندیلی، رئیس معارف ولایت دایکندی، طی سخنانی ضمن تأکید بر ارزش والای علم و دانش ابتکار مردم آن ولسوالی را در زمینه احداث مکتب ستوده و افزود: « اطفال برای ما امانت هستند؛ پس لازم است تا در تعلیم، تربیه و اخلاق آنان متوجه باشیم.»

شایان ذکر است: مکتب مذکور دارای ۱۰ صنف درسی و اداری بوده که روند ساخت آن در مدت دو سال تکمیل شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۵:۵۱
Background image

اطلاعیه وزارت معارف اعلان داوطلبی

وزارت معارف از تمام داوطلبان واجد شرایط دعوت می نماید تا در پروسه داوطلبی پروژه تهیه ۸ پایه مواد ماشینری ضرورت ریاست مرکز ساینس بابت سال مالی ۱۴۰۴ خورشیدی، اشتراک نموده و بعد از ملاحظه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۵:۲۵
Background image

افتتاح تعمیر جدید یک باب مکتب در ولایت دایکندی

متوسطه جلال‌الدین بلخی، در مربوطات ولسوالی میرامور ولایات دایکندی که کار اعمار آن چندی قبل به هزینه مجموعی یک میلیون افغانی از مساعدت های مردم محل آغاز گردیده بود، اینک به اتمام رسیده‌. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۹ - ۱۵:۲۲
Background image

اطلاعیه وزارت معارف تصمیم اعطای قرار داد

به تاسی از فقره ۲ ماده ۴۳ قانون تدارکات، به اطلاع عموم متقاضیان واجد شرایط رسانیده می شود که وزارت معارف در نظر دارد تا قرار داد پروژه تهیه و خریداری ۱۷ قلم اجناس کمپیوترلب برای ضرورت. . .

بازگشت به اخبار