دیدار رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف با مسئولین و کارمندان ریاست معارف ولایت دایکندی 

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۰:۱۰
8494

محترم الحاج مولوی جمعه خان سروری، رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف، در جریان سفر به ولایت دایکندی با رهبری و کارمندان بخش های مختلف ریاست معارف و مسئولان مراکز تعلیمی آن ولایت دیدار کرد.
رئيس دعوت و ارشاد وزارت معارف در سخنان شان پیرامون فرمان شماره ( ۱۷ ) رهبر عالیقدر ا. اسلامی افغانستان به تفصیل صحبت کرده، در مورد رسم و رواج های ناپسند، رعایت حجاب شرعی، صورت و سيرت نبوي، اخلاق اسلامی ارشادات علمی و شرعی نمودند. 
سپس مسئول دعوت و ارشاد  ریاست معارف دایکندی با ابراز امتنان و قدردانی، از رعایت قوانین و فرامين رهبری‌ ا.اسلامی در مربوطه ریاست معارف دایکندی اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۱:۵۵
Background image

ترمیم یک مکتب به هزینه بیش از ۱ میلیون افغانی در ولایت بدخشان

تعمیر مکتب متوسطه دهسنگان در ولسوالی جرم ولایت بدخشان، پس از ترمیم اساسی و اعمار دستشویی‌های جدید، به بهره‌ برداری مجدد سپرده شد.
این مکتب که از سوی یک نهاد همکار با معارف به هزینه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۰:۳۰
Background image

آغاز نشست علمی با اشتراک ۱۴۰ تن معلمان و مدرسان نهاد‌های تعلیمی در ولایت لوگر

کارگاه علمی و آموزشی سه‌روزه‌ای تحت عنوان «آموزش قرآن کریم به شیوه آسان» برای ۲۵۰ تن معلمان ۱۴۲ مدرسه دینی و مکتب‌های مرکز ولایت لوگر آغاز شد.
نشست مذکور با هماهنگی معینیت تعلیمات. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۰:۲۵
Background image

مساعدت خیمه و قرطاسیه با یک باب مکتب در ولایت ننگرهار

برای مکتب ابتدائیه مهمند راغه در ولسوالی سپین‌غر ولایت ننگرهار، از سوی یک نهاد همکار؛ خیمه‌، ذخیره آب پاک و قرطاسیه کمک شد.
مسوولان ریاست معارف ولایت مذکور از شاگردان و معلمان خواستند. . .

بازگشت به اخبار