افتتاح تعمیر یک باب مکتب به هزینه بیش از ۱۴ میلیون افغانی در ولایت فاریاب

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۱۰:۵۸
قف

ساختمان جدید مکتب ابتدائیه «یکه‌تپه»، در ولسوالی خواجه موسی ولایت فاریاب، طی مراسمی با حضور مسئولین معارف آن ولسوالی افتتاح شد.  
این ساختمان شامل ۸ صنف درسی، اتاق های اداری، لابراتوار و محافظ، سیستم برق، دیوار احاطه و آب آشامیدنی  بوده که به هزینه ۱۴.۳۶ میلیون افغانی با کمک مالی یک نهاد همکار ساخته شده است.  
به گفته مسئولان معارف ولایت فاریاب، با ساخت این تعمیر، مشکلات شاگردان مکتب حل شده و برای شاگردان یک محیط تعلیمی امن و معیاری فراهم گردیده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۸ - ۱۵:۱۲
Background image

اهدای ۲،۶ جریب زمین به معارف از سوی وزارت زراعت،آبیاری و مالداری در ولایت کنر

در نشستی که درریاست توزیع و انتقال زمین اداره اصلاحات اراضی، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به اشتراک محترم مولوی سمیع الحق حماس رئیس حفظ و مراقبت تاسیسات و املاک وزارت معارف و محترم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۸ - ۱۵:۸
Background image

دیدار علمای کرام ولایت پکتیکا با معین محترم تعلیمات اسلامی وزارت معارف

 شماری از علمای کرام ولایت پکتیکا با محترم الحاج مولوی کرامت الله آخند زاده  معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف دیدار و روی موضوعات مورد علاقه ملاقات کردند.
در ابتداء معین محترم تعلیمات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۸ - ۱۲:۴۷
Background image

تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجران و ارزیابی اسناد حافظان قرآن کریم در ولایت لغمان

مسئولین در ریاست معارف ولایت لغمان می گویند که در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی، از سوی این ریاست از ۵۴۹  تن اطفال مهاجرین عودت کننده به ولایت یاد شده، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ شده که بعد. . .

بازگشت به اخبار