تدویر ورکشاپ مسلکی برای معلمان و آمران مکاتب ولایت دایکندی

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۴۸
561456

ورکشاپ شش‌روزهٔ ارتقای ظرفیت تحت عنوان " ترویج آموزش و یادگیری مؤثر" از سوی ریاست معارف ولایت دایکندی، به منظور بلندبردن سطح علمی و مسلکی معلمان، برای ۲۱۵ تن معلمان و آمرین مکاتب ولسوالی‌های اشترلی، میرامور و خدیر آن ولایت برگزار شد.
مسئولان معارف ضمن بازدید از جریان این نشست‌های علمی، پیرامون اهمیت و مؤثریت مهارت‌های نوین تدریس صحبت نموده، هدف آن را ارتقای سطح علمی و تقویت مهارت‌های مسلکی معلمین و آمرین، در راستای بهبود کیفیت تعلیم و تربیه در مکاتب عنوان کردند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۵:۳۹
Background image

اشتراک ۴۶ تن معلمان شماری از مکاتب ولایت سرپل در برنامه ارتقای ظرفیت 

نشست علمی ۶ روزۀ به هدف ارتقای ظرفیت های مسلکی  ۴۶ تن معلمان مضامین ساینس، ریاضیات و کمپیوتر، در ولسوالی صیاد ولایت سرپل برگزارشد.
مسوولان در ریاست معارف ولایت مذکور، ضمن این‌که چنین. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۵:۲۲
Background image

آغاز کارگاه شش روزه آموزشی برای معلمان در ولایت زابل

کارگاه آموزشی شش روزهٔ برای ۳۶ تن معلمان مکاتب در ولسوالی ارغنداب ولایت زابل با حضور مسوولان معارف آن ولسوالی اغازشد.
مسوولان معارف ولسوالی ارغنداب، هدف از برگزاری کارگاه مذکور را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۵:۱۸
Background image

آغاز کارگاه آموزشی برای معلمان در ولایت دایکندی

کارگاه آموزشی « ترویج آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۲۳۶ تن معلمان، مدیران، آمران و اعضای شورای تعلیمی مکاتب در ولایت دایکندی آغاز شد که هدف از این برنامه آموزشی ارتقای ظرفیت های مسلکی. . .

بازگشت به اخبار