از حدود ۱۰۰ تن از م.جاهدین، امتحان تثبیت سويه گرفته شد

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۲۰
5456

بر اساس طرزالعمل وزارت معارف از حدود ۱۰۰ تن از م.جاهدين امتحان تثبیت سويه اخذ شد.
محترم مولوی عبدالواحد واحدیار، رئیس کمیته امتحانات وزارت معارف در مورد،گفت: اشتراک کنندگان این آزمون به دلیل مصروفیت‌های ج.هادی از ادامه تعلیم بازمانده بودند که اکنون زمینه برای‌شان فراهم شده است تا آموزش‌های ناتمام خود را تکمیل کنند.
وی افزود، افرادی که در این آزمون موفق شوند، مطابق سويه شان در مکاتب رسمی کشور از صنف هشتم تا دوازدهم شامل خواهند شد.
اشتراک‌کنندگان از این روند استقبال کرده و از سایر افراد نیز خواستند تا از چنین فرصت‌ها استفاده نموده و به تحصیلات خود ادامه دهند.
این در حالی است که پیش از این نیز وزارت معارف از صدها تن م.جاهدین و مهاجرین عودت‌کننده به وطن امتحان گرفته و آن ها را شامل روند آموزشی نموده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۴۹
Background image

دعوت نامۀ مطبوعاتی

قرار است از طرف ریاست معارف شهر کابل به همکاری شماری از حوزه های تعلیمی معارف، از ۲۴ اسد « روز فتح» طی محفلی با شکوهی درلیسه رابیا،  شهر کابل، تجلیل به عمل آید:

وقت:   ساعت ۹ قبل از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۴۱
Background image

جذب حدود ۳ هزار تن م.جاهدین به مکاتب در ولایت هلمند 

ریاست معارف ولایت هلمند از ۲۸۵۰ تن م.جاهدین که بنابر مصروفیت های شان در صفوف ج.هاد علیه اشغالگران، از ادامه درس باز مانده بودند، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
الحاج مولوی محمد عوض. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۱ - ۱۵:۳۴
Background image

دو تن روئسای جدید وزارت معارف رسماً معرفی شدند

جلسه معرفی روئسای دو ریاست جدیدالتأسیس «ریاست مدارس» و «ریاست دارالحفاظ‌ها» که در چوکات ریاست عمومی مدارس و دارالحفاظ‌های معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف ایجاد شده‌اند، برگزار شد.
در. . .

بازگشت به اخبار