اطلاعیه وزارت معارف

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۰ - ۱۰:۲۹
gfffffffhgf

در مورد آغاز امتحانات سالانه مراکز تعلیمی در ولایات سردسیر کشور

چنانچه سال تعلیمی ۱۴۰۳/۱۴۴۶ رو به اختتام است، برای این که امتحانات سالانه مکاتب ولایات سردسیر کشور به وجه احسن گرفته شود، ضرور پنداشته می شود تا به نکات آتی توجه خاص صورت گیرد:

• امتحانات سالانه صنوف اول الی سوم از ۲۶ عقرب۱۴۰۳( ۱۴ جمادی الاولی۱۴۴۶) شروع ‌و تا ۳۰ عقرب۱۴۰۳( ۱۸جمادی الاولی۱۴۴۶) ادامه می یابد.

• ⁠امتحان سالانه صنوف چهارم الی دوازدهم از اول قوس ۱۴۰۳( ۱۹جمادی الاولی ۱۴۴۶) شروع و الی ۱۵ قوس ۱۴۰۳( ۳جمادی الثانی۱۴۴۶) دوام می داشته باشد.

• ⁠ضوابط حاضری شاگردان صنوف اول برای شمولیت به امتحان ٪۵۰ و از صنف های دوم تا ششم ٪۷۰ و از صنف هفتم تا دوازدهم ٪۷۵ ضروری می باشد.

• ⁠با توجه به تصادیق عذر معقول شاگردان صنوف اول تا ششم ضوابط حاضری ٪۵۰ ‌از صنف هفتم تا دوازدهم ٪۵۵ ضروری می باشد.

• ⁠فیصدی تعیین شده معیار اصلی شمولیت به امتحان بوده و بدین ترتیب هدایت داده می شود تا فیصدی یاد شده به صورت جدی رعایت شده و در این زمینه از ارائه عرایض و پیشنهاد ها جدا خود داری شود.

• ⁠اعضای علمی انکشاف مسلکی معلمین از پروسه امتحانات متذکره نظارت کامل کرده و راپور توحیدی خویش را تا ده یوم بعد از ختم امتحانات از طریق ریاست های معارف با معینیت تعلیم و تربیه شریک سازند.

• ⁠آمرین و مدیران مکاتب امکانات لازم و محیط مناسب تعلیمی را برای شاگردان مهیا سازند تا آن ها بتوانند با اطمینان کامل به امتحان اشتراک نمایند.

• ⁠در امتحان با توجه به اصول ‌و مقررات، عدالت تطبیق می شود.

⁠بدین وسیله به تمام روئسای محترم ولایتی معارف هدایت داده می شود که با درنظر داشت اصول، لوایح و موارد فوق الذکر اجراآت نمایند.

والسلام

الحاج مولوی حبیب الله آغا

سرپرست وزارت معارف

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۶:۸
Background image

سنگ تهداب یک باب مدرسه با هزینه ۲۰ میلیون افغانی در ولایت پکتیکا

سنگ تهداب مدرسه بزرگ دینی نخل در مربوطات ولسوالی برمل ولایت پکتیکا به هزینه ۲۰ میلیون افغانی طی مراسمی گذاشته شد.

مراسم به رهبری محترم مولوی مخدوم عبدالسلام سعادت، معاون والی پکتیکا. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۶:۶
Background image

کد گذاری الکترونیکی سوانح و سوابق ۳۸۳۵ تن معلم برای بهبود مدیریت اداری در ولایت دایکندی.

ریاست معارف ولایت دایکندی خبر می دهد که با کد گذاری الکترونیکی سوانح و سوابق ۳۸۳۵ تن معلمین، گامی در راستای تسهیل امور اداری و جلوگیری از فرسودگی و مفقودی اسناد برداشته است.

بر اساس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۶:۵
Background image

آغاز ورکشاپ آموزشی برای ۱۳۵ تن معلمین مکاتب در ولایت نورستان

کارگاه آموزشی ۶ روزهٔ به منظور ارتقای ظرفیت های مسلکی و مهارتی برای ۱۳۵ تن معلمین مکاتب ابتدائیه ولسوالی‌های واما، وایگل، کانتیوا و پارون مرکز ولایت نورستان به حمایت مالی یکی از نهادهای. . .

بازگشت به اخبار